Adjiedj Bakas


adjiedj_bakas_inhuren_bukman_managementAdjiedj Bakas (1963) studeerde Nederlands, met als specialisatie Communicatiekunde, aan de Universiteit Utrecht. Na zijn afstuderen in 1987 werkte hij o.a. bij NOS en KLM. Van communicatieadviseur, gespecialiseerd in moeilijke boodschappen in de crisisjaren ’80 van de vorige eeuw ontwikkelde hij zich tot “trendwatcher des vaderlands”. Zijn motto is: “Alleen tegenwind brengt een vlieger omhoog.”
Hij houdt jaarlijks ongeveer 200 inspirerende trendlezingen in het Nederlands, Engels of Duits. Bakas wordt door opdrachtgevers geroemd om zijn opgewekte, positieve insteek, wars van cynisme, zijn realiteitszin, nuchterheid en humor.

Duizendpoot
Bakas schrijft boeken, geeft lezingen en is een veelgevraagd gast in de media. De titels die hij uitbracht verschenen in het Engels, Nederlands, Zweeds, Noors, Chinees en Portugees.
In 2014 verscheen zijn eerste Duitse boek(Deutschland rechnet ab), over de toekomst en rol van Duitsland in Europa. Ook van zijn hand zijn de bestsellers The Future of Food, De Staat van Morgen, The End Of Privacy, De Toekomst van Gezondheid en De Toekomst van Werk, Trends in Afscheid en Herinneren (2015), De Toekomst van Woongenot (2015) De Toekomst van het Platteland (2015), Megatrends Slaap (2016) en Trends 2016.

Anderen over Bakas
Hij geldt als ‘optimistisch’ (CNN), ‘inspirerend’, (BBC) ‘provocatief’ (TV2 Journaal Denemarken), ‘een echte wereldburger’ (Times of India), ‘major trendwatcher’ ( China Daily) en “een orakel” (Zero Hora, Brazilië). “Een lezing van Adjiedj Bakas is een  belevenis”, zeggen veel klanten.

Zijn brede oriëntatie en kwaliteiten worden o.a. bevestigd door de volgende prijzen die pronken in zijn boekenkast:
–    Zwarte Zakenman van het jaar (2008)
–    Trendwatcher van het jaar (2009)
–    Een van de 30 invloedrijkste mensen in de financiële industrie (Fonds.nl)
–    Al jaren in de top-10 van meest geboekte sprekers van Nederland
–    Het NIMA, de brancheorganisatie van marketeers, stelde dat hij de invloedrijkste trendwatcher onder marketeers is.

Wilt u de invloedrijkste trendwatcher, Adjiedj Bakas, inhuren / boeken als gastspreker via Bukman Management? Voor meer informatie belt u naar 06-5117 0110 of mailt u naar info@bukmanmanagement.nl

Copyright © 2014 Bukman Management