Annemarie van Gaal


annemarie_v_gaal_inhuren_bukman_management

Annemarie van Gaal (1962) is ondernemer en investeerder. Annemarie van Gaal is te boeken als o.a. gastspreker en dagvoorzitter waarbij ze zeer inzichtgevend en buitengewoon inspirerend is.

Haar ondernemerscarrière begon in de negentiger jaren in Rusland, waar ze de grootste onafhankelijke uitgeverij van Rusland opzette. In 2000 verkocht ze haar bedrijf. In Nederland is ze vooral bekend door haar inzet voor bewustwording in financiële zaken, bijvoorbeeld door haar boeken en tv optredens. Daarnaast is ze investeerder in verschillende bedrijven en ondernemingen.

Bij het grote publiek is ze vooral bekend van televisieprogramma’s als Dragon’s Den(KRO), Ten Einde Raad (NCRV), Een Dubbeltje Op Zijn Kant (RTL4) en Divorce Hotel (RTL4). Annemarie schrijft wekelijks een column voor De Telegraaf en daarnaast schrijft ze regelmatig artikelen voor Margriet.

Verder heeft ze verschillende boeken geschreven waaronder: Succes (2009),Ambitie (Ondernemersboek van het jaar 2010), Exit (2011), Financiële Workout (2013), Een Dubbeltje op zijn Kant (2013) en Winst(2014).

 

Annemarie van Gaal als dagvoorzitter of bekende gastspreker inhuren via Bukman Management? Voor meer informatie belt u naar 06-51170110 of mailt u naar info@bukmanmanagement.nl

Copyright © 2014 Bukman Management