Clarice Gargard


clarice_gargard_inhuren_bukman_management

Clarice Gargard (1988) is een innemende verslaggever en presentator. Clarice heeft het talent en de potentie om een exponent van de nieuwe generatie televisiepersoonlijkheden te worden. Clarice is scherp en neemt ondanks haar jonge leeftijd echt de leiding in handen.

Ze werkte tot 2014 bij de Amsterdamse omroep AT5. Mede vanwege haar veelzijdigheid maakte en presenteerde ze voor deze omroep programma’s met uiteenlopende onderwerpen. Van live-programma’s over kunst en cultuur en sport tot een special over de uitspraken van Wilders tijdens de gemeenteraadsverkiezingen en de herdenking van Nelson Mandela. Daarnaast heeft ze als freelancer gewerkt voor de NTR en het dynamische mediabedrijf Vice.
Momenteel is ze senior webredacteur bij de onlinepagina van de VARA (Joop.nl). Ook via dat kanaal gaan we veel van haar horen.

De in Philadelphia, Pennsylvania geboren Clarice is afgestudeerd van de School of Media in Zwolle, maar heeft al jarenlange praktijkervaring. Ze heeft zich naast haar studie altijd beziggehouden met sociale en maatschappelijke kwesties, zoals mensenrechten, diversiteit en vraagstukken betreffende jongeren. In dit verband maakte Clarice diverse radioprogramma’s bij Omroep Salto en organiseerde en leidde ze debatten in samenwerking met Pakhuis de Zwijger en de Nieuwe Kerk in Amsterdam. Vanwege haar brede belangstelling gaat Clarice ook politieke en internationale onderwerpen niet uit de weg.

Verder richt Clarice zich op kunst en cultuur en het belang daarvan voor de samenleving. In o.a. een wekelijks live-programma op AT5 bracht zij een bezoek aan diverse culturele evenementen en gebeurtenissen – die vanuit verschillende disciplines en stadsdelen plaatsvinden – en de stad verrijken.

Clarice als dagvoorzitter / presentator:
Clarice weet haar veelzijdigheid uitstekend te vertalen naar de rol van debatleider. Ze houdt het overzicht zonder de oprechte menselijke interesse te verliezen. Met goede journalistieke voelsprieten en een aangename presentatiestijl die zowel inhoudelijk als analytisch is, belooft Clarice voor de klant niet alleen adequaat leiding te geven, maar ook een vervullende dag.

Clarice Gargard als interviewer of debatleider boeken / inhuren via Bukman Management? Voor meer informatie belt u naar 06-51170110 of mailt u naar info@bukmanmanagement.nl

Copyright © 2014 Bukman Management