Diana Matroos


diana_matroos_inhuren_bukman_managementDiana Matroos was tot juni 2016 een van de vaste presentatoren van het RTL Z Nieuws op RTL 7.  Ook presenteerde ze met regelmaat Editie Nl en RTL Nieuws. Bij BNR presenteert zij BNR ZZP-Café. Diana Matroos is een ervaren journalist met oog voor zowel de zakelijke als menselijke kant van het verhaal. Ze heeft een voorliefde voor presentaties en interviews in het land, omdat ze op haar best is in de onverwachte directe interactie die ze met het publiek laat ontstaan.

Bouwend op haar ervaring bij BNR Nieuwsradio en RTL brengt zij – in het Nederlands of in het Engels – inhoud, interactie en inspiratie. De inspiratie ontstaat door het beste uit de sprekers naar boven te halen. Zijn ze nerveus? Dan stelt zij ze op hun gemak, zodat zij tot hun recht komen. Blijven ze te veel op veilig terrein? Dan schuwt ze de kritische vragen niet.

Wilt u deze tv presentatrice boeken via Bukman Management? Voor meer informatie belt u naar 06-51170110 of mailt u naar info@bukmanmanagement.nl

Copyright © 2014 Bukman Management