Hans Böhm


hans_bohm_inhuren_bukman_management

Hans Böhm (1950) is bekend geworden in Nederland als schaakgrootmeester en later ontwikkelde hij zich ook tot presentator, commentator en auteur. Tevens startte Hans zijn eigen communicatie bureau. Hans Böhm is dankzij zijn veelzijdigheid, zijn ruime ervaring en strategisch inzicht een sterke presentator en discussievoorzitter. 

Hij verwierf nationale bekendheid als panellid van het satirische consumententelevisie programma ‘Ook dat Nog’, waar hij tien jaren aan meewerkte.

Hij heeft ruime ervaring met dagvoorzitterschappen over uiteenlopende onderwerpen, graag met interactie met de zaal, schaak simultaan- en pokersessies en voorlezen (voice over).
Als gastspreker heeft hij onderwerpen als menselijk denken, plannen en time-management, psychologie en intuïtie, talent, ambitie en strategie.

Hij onderscheidt zich door zijn goede voorbereiding en inhoudelijke betrokkenheid bij het onderwerp en bij de (originele) invulling van de dag.

Wilt u Hans Böhm of een van de andere gastsprekers inhuren via Bukman Management? Voor meer informatie belt u naar 06-51170110 of mailt u naar info@bukmanmanagement.nl

Copyright © 2014 Bukman Management