Helga van Leur


helga_van_leur_inhuren_bukman_management

Helga van Leur (1970) is bij het grote publiek bekend als de weervrouw van RTL sinds 1997. Haar ontspannen en spontane weerpresentaties zijn kenmerkend. Helga studeerde Bodem, Water en Atmosfeer in Wageningen en is sinds 1994 werkzaam als meteorologe. Helga treedt veelvuldig in het land op als gastspreker of dagvoorzitter. Deze inspirerende en informatieve bijeenkomsten zijn voorzien van humor en zelfspot en worden door Helga op maat gemaakt.

Ze werkte de eerste jaren bij MeteoConsult en is vanaf 1998 zelfstandig ondernemer. Na ook marketingopleidingen gevolgd te hebben, heeft Helga zich toegelegd op de relatie tussen klimaat, duurzaamheid en menselijk gedrag.

In 1998 werd Helga van Leur door internationale vakcollega’s uitgeroepen tot beste weerpresentator. Al meermalen werd ze, door onderzoeksbureau GfK, verkozen tot populairste weerpersoon. In 2007 liet ze zichzelf van een andere kant zien in het programma ‘Dancing with the Stars’, dat ze zelfs won. Daarnaast heeft Helga gekampeerd op de Groenlandse IJskap, meegereden met de World Solar Challenge in Australië en de natuurlijke oerkrachten van IJsland onderzocht.

Zoals ze zelf zegt: ‘Ons leven en het weer zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zonder zon, wolken en water is er geen leven. Het weer is van grote invloed op ons dagelijks leven, ook bedrijfsmatig. En zoals de mens eigen is, willen we ook weten wat de toekomst brengt. Liefst nog beïnvloeden! Hoe kunnen we het beste handelen met een groeiende wereldbevolking? Wat betekenen ‘Cradle to Cradle’, duurzaamheid en innovaties voor de toekomst?’ Duurzaamheid in combinatie met het weer en ons gedrag is Helga’s grote passie, wat uiteraard niet betekent dat ze andere onderwerpen aan zich voorbij laat gaan.

Een sessie met Helga is toegankelijk, leerzaam, onderhoudend en inspirerend. Het geeft handvatten bij de (on)voorspelbaarheid in het (bedrijfs)leven in combinatie met duurzaamheid en gedrag. Helga van Leur is breed inzetbaar als gastspreker en dagvoorzitter.

Helga van Leur als dagvoorzitter, gastspreker of presentatrice inhuren via Bukman Management? Voor meer informatie belt u naar 06-51170110 of mailt u naar info@bukmanmanagement.nl

 

 

Copyright © 2014 Bukman Management