Hella Hueck


hella_hueck_inhuren_bukman_managementHella Hueck (1972) is als journaliste werkzaam o.a bij RTL Nieuws en RTL Z (Toekomstmakers). Zij treedt ook op als dagvoorzitter en presentator op bijeenkomsten met zeer uiteenlopende onderwerpen. Vanzelfsprekend hebben financieel economische onderwerpen haar bijzondere interesse, maar ook op het gebied van Social Media en Nieuwe Media heeft Hella inmiddels zeer veel ervaring.

Hueck studeerde Rechten aan de Universiteit van Utrecht en ze behaalde aansluitend een master aan de Universiteit van Stellenbosch in Zuid-Afrika. Na haar opleiding koos ze voor een carrière bij KPN, waar ze zowel commerciële- als marketingfuncties bekleedde.

In 2003 zegt Hueck haar baan op om te doen wat haar al altijd trekt: journalist worden. Ze haalt een postdoctoraal Journalistiek (Radio & TV) aan de Universiteit van Groningen. Na haar studie start Hella bij het RTL Nieuws. Ze werkt als presentatrice bij RTLZ, maar staat als financieel economisch verslaggever regelmatig vooraan bij nieuwsgebeurtenissen. Daarnaast valt ze regelmatig in voor Diana Matroos en Sanne Boswinkel bij het Middagnieuws op RTL 7.

Op 15 april 2010 begon het interactieve internetprogramma Op en Top NL, waarvan ze initiatiefneemster en presentatrice is. In acht weken tijd ontving de presentatrice ondernemende Nederlanders. De kijker kon direct vragen stellen aan de gast. Naast presenteren en verslaggeven schrijft Hueck blogs voor Rethinkingmedia.nl en is ze medeoprichter van de Stichting Dutch Media Professionals.

Hella Hueck als dagvoorzitter of tv presentatrice boeken via Bukman Management? Voor meer informatie belt u naar 06-51170110 of mailt u naar info@bukmanmanagement.nl

Copyright © 2014 Bukman Management