Humberto Tan


management humberto tan inhuren boekenSinds augustus 2013 presenteert Humberto Tan het RTL programma ‘RTL Late Night’, waarin hij dagelijks afwisselende gasten aan tafel interviewt. Humberto Tan is een aantal malen per jaar te zien op informatieve bijeenkomsten in het land waar hij fungeert als presentator, interviewer of discussieleider. Humberto Tan is als dagvoorzitter enerzijds deskundig en inhoudelijk en anderzijds los en humoristisch.

Humberto Tan begon zijn tv-carrière ruim 12 jaar geleden bij ´NOS Studio Sport´. Vanaf augustus 2005 presenteerde Humberto verschillende programma’s bij Talpa en daarna bij RLT.

Ook als auteur heeft Humberto zich gemanifesteerd. Begin 2000 heeft hij zijn eerste (voetbal)boek uitgebracht onder de naam ‘Het Surinaamse Legioen’. Zijn tweede boek maakte Humberto voor het Rode Kruis; ‘’t Kleine Verschil’ (Uitgeverij Voetnoot), een fotoboek met een weerslag van zijn reizen langs verschillende projecten in Nederland. In november 2010 kwam zijn nieuwste boek ‘Rondom Tan’ uit waarin hij 10 mannen interviewt. Als vervolg daarop verscheen in 2014 ‘Rondom Tan’ Vrouwen. Humberto is in gesprek met tien vrouwen die zijn pad kruisten en hem nog altijd inspireren.

Humberto Tan trad in 1991, na een afgeronde rechtenstudie aan de Universiteit van Amsterdam, in dienst bij de AVRO. Hij begon als redactielid en presentator van het jongeren televisieprogramma ‘Forza’. Om zijn ambities in de advocatuur te onderstrepen, werkte Humberto een jaar als juridisch medewerker bij een advocatenkantoor met een commerciële praktijk in Amsterdam. Maar de mediawereld bleef trekken. Hij kwam als freelancer bij de NOS en werd presentator en bureauredacteur van ‘Studio Sport’ en het ‘NOS Journaal’. De laatste functie heeft hij vervuld tot 1 januari 2000. Sinds 2002 is Humberto ambassadeur van het Nederlandse Rode Kruis. Ook vervult hij ambassadeurschappen bij Orange Babies en het Wereld Natuur Fonds. In juli 2003 lanceerde hij zijn eigen kledinglijn; HUMBERTO.

Humberto Tan was in het verleden regelmatig te horen als vervanger van Edwin Evers in het radio 538 programma ‘Evers staat Op’. Vanaf oktober 2010 tot en met maart 2013 presenteerde Humberto iedere doordeweekse ochtend ‘BNR Humberto Tan’ op BNR Nieuwsradio. In de zomer van 2013 startte hij op dezelfde zender met het wekelijkse programma ´BNR Sportzaken´. Sinds de Olympische Spelen van Peking is Humberto Tan de vaste presentator van de huldigingen van Nederlandse Olympische medaillewinnaars in het Holland Heineken Huis.

Wilt u Humberto Tan inhuren als presentator, interviewer, dagvoorzitter of discussieleider? Voor meer informatie belt u naar 06-51170110 of mailt u naar info@bukmanmanagement.nl

Copyright © 2014 Bukman Management