Kim van Kampen


|

kim_van_kampen_inhuren_bukman_management

Kim van Kampen (1978) wil als dagvoorzitter mensen graag enthousiasmeren, verbinden en zij is nieuwsgierig welke nieuwe inzichten/leerpunten de dialoog brengt. Deze charmante gastvrouw ontvangt uiteenlopende sprekers die zij met verve voorstelt aan haar publiek.

Kim staat voor interactie tussen sprekers en gasten om een maximaal leereffect van de dag te bewerkstelligen. Zij is betrokken, kritisch en geeft op een natuurlijk wijze leiding aan de dag. Zij houdt daarbij de touwtjes stevig in handen. Kim weet dat het voorzitten van een dag gelijk staat aan het balanceren tussen ruimte geven en het bewaken van de planning.

Op haar 25ste is Kim gestart als ondernemer. Ze is een gedreven allrounder en werkte als eventmanager, budgetcoach, investeerder, pioneer, docent, gastspreker, reorganisatie-adviseur en mystery shopper. Daarin heeft ze tal van ervaring opgedaan. Elke keer weer ontdekt ze nieuwe kansen in de markt en speelt hierop in. Ook vrijwilligersprojecten in de regio draagt ze een warm hart toe.

De opdrachtgevers zijn zeer divers; van ministeries tot gemeenten en van multinationals tot onderwijsinstellingen. Kim heeft daardoor feeling met uiteenlopende doelgroepen. Iets waarvan zij voordeel heeft bij het voorzitten van een congres of evenement. Kim denkt graag mee over de inhoud en de opzet; door haar jarenlange ervaring als eventmanager en docent/presentatrice, weet ze hoe de informatie het beste bij een specifieke doelgroep terecht komt.

Kim houdt van een gedegen persoonlijke voorbereiding met de opdrachtgever. Een gestructureerde, projectmatige aanpak geeft rust in de uitvoering. Als perfectionist weet ze dat het er dan op het podium als vanzelfsprekend uit zal zien. Alles tot in de puntjes. Dat geldt voor uw bijeenkomst, maar ook voor haar bijdrage daaraan.

Wilt u Kim van Kampen inhuren dagvoorzitter via Bukman Management? Voor meer informatie belt u naar 06-5117 0110 of mailt u naar info@bukmanmanagement.nl

Video SchoppenVrouw:

Copyright © 2014 Bukman Management