Margreet Spijker


margreet_spijker_inhuren_bukman_managementMargreet Spijker (1964) is sinds september 2014 werkzaam bij WNL. Bij de omroep presenteerde ze afwisselend met Charles Groenhuijsen, WNL Op Zondag. Tegenwoordig is zijn het gezicht van het dinsdagavondprogramma ‘WNL Opiniemakers’. Haar energie en alertheid maken Margreet Spijker uitermate geschikt als presentator of dagvoorzitter op uw evenement.

Margreet is ook op de radio te horen. Elke zaterdag zijn ondernemende gasten en deskundigen aan het woord over politiek, media & cultuur, bedrijfsleven, misdaad en de zakelijke kant van sport. Zij praten over de actualiteit en zullen de discussie niet schuwen.

Margreet Spijker begon haar carrière al tijdens haar studie aan de Academie voor de journalistiek als redacteur bij Wegener. Ze viel op bij de lokale Radio Extra 108 in Amsterdam en werd nieuwslezer bij Radio 10. Bij Radio Noord-Holland werd ze presentatrice en verslaggever. Ook was ze op Radio 2 bij -Ontbijtradio te horen. Al snel volgde de stap naar tv: Veronica’s Nieuwslijn. Hier was ze verslaggever, researcher en presentatrice.

In 1998 werd Spijker presentatrice bij RTL, bij het programma 5 in het land. Tot begin 2014 was ze te zien en horen bij programma’s als Editie NL, RTL Z en RTL Nieuws.

Presenteren geeft haar energie. Een live uitzending of bijeenkomst waarin van alles mis kan gaan maakt haar alert. Haar brede ervaring, journalistieke vakkennis en gedrevenheid zijn een toegevoegde waarde op uw evenement. Margreet is op zeer uiteenlopende bijeenkomsten in te zetten, maar is bijzonder geschikt als dagvoorzitter over sociaal economische zaken, vrouwenkwesties, en consumentenzaken. Ook heeft zij zelf veel belangstelling voor psychologie en filosofie.

Wilt u Margreet Spijker of andere bekende sprekers inhuren via Bukman Management? Voor meer informatie belt u naar 06-51170110 of mailt u naar info@bukmanmanagement.nl

Copyright © 2014 Bukman Management