Roderick Veelo


roderick_veelo_inhuren_bukman_managementRoderick Veelo (1964) is sinds april 2005 een van de gezichten van het dagelijkse RTL Z Nieuws, waarin de kijker bijgepraat wordt over het laatste financieel-economische nieuws.
Roderick is een sterke discussieleider en dagvoorzitter bij evenementen van zeer uiteenlopende opdrachtgevers. 

Hiervoor presenteerde hij verschillende radioprogramma’s waaronder het politieke programma TROS Kamerbreed. Hierin waren elke week Tweede Kamerleden, ministers of staatssecretarissen te gast.

Roderick is van vele markten thuis. Naast redactiewerk voor verscheidene televisieprogramma’s was hij in het televisieseizoen 2003-2004 samen met Jack van Gelder presentator van het late-night programma ‘Studio 2 Nieuws & Voetbal’ bij de TROS. Dit was live televisie waarin soms felle discussies werden gevoerd over het nieuws van de afgelopen week. Roderick heeft zich daar ontwikkeld als behendig discussieleider.

Zijn televisiecarrière begon in 1998 bij de start van SBS Nieuws, een serieuze dagelijkse nieuwsrubriek waarin Roderick de rol van ‘anchor’ vervulde, welke hem zo snel op het lijf geschreven was. Hij werd al snel een betrouwbare en vriendelijk verschijning. Zijn stem is warm en onder meer bekend van het veelgeprezen documentaireprogramma ‘Zembla’.

Sinds 2015 is hij ook de presentator van opinieprogramma Dunk bij RTL Z.

Roderick Veelo inhuren via Bukman Management? Voor meer informatie belt u naar 06-51170110 of mailt u naar info@bukmanmanagement.nl

Copyright © 2014 Bukman Management