Roos Moggré


Roos MoggréRoos Moggré (1981) bracht haar studietijd door in Utrecht en behaalde een Bachelor in Journalistiek op de SVJ en een Master Internationale Betrekkingen aan de Universiteit Utrecht. Ook studeerde zij aan de Ohio University in de Verenigde Staten.

Haar journalistieke carrière begon bij RTV Utrecht waar zij na een stage aan de slag ging als verslaggever en presentator. Tevens werkte zij bij het actualiteitenprogramma NOVA van de NPS/VARA om daarna terecht te komen bij het NOS Jeugdjournaal als presentator.  In 2014 maakte Roos de overstap naar WNL. Daar presenteert zij sindsdien het ochtendprogramma Goedemorgen Nederland. Ook is Roos regelmatig te horen bij diverse programma’s op radio 1 en 2, zoals Tegenpolen en ‘t Wordt nu laat.

Ervaring

Roos is een betrokken dagvoorzitter met een stevige journalistieke basis. Ze is bovendien enthousiasmerend en altijd nieuwsgierig. Het spreekt vanzelf dat Roos veel wordt gevraagd om als dagvoorzitter op te treden voor onder meer de Rai, de opening van de HISWA en de Green Tech beurs.

Voor het OHMF ( Oranje Handels Missie Fonds) was Roos op Schiphol dagvoorzitter bij het jaarlijkse event van OHMF in samenwerking met onder meer Schiphol, KLM en ING.

In Den Bosch trad zij op als interviewer en dagvoorzitter bij het Retail Event van Vedis (Retail Platform). Ook presenteerde Roos het Smart City Event in de Amsterdam Arena en was zij dagvoorzitter bij het SCOPE Event in het Beatrix Theater in Utrecht.

Referenties

Roos is dagvoorzitter geweest bij ons SCOPE 4 release event op 12 november 2015. Dit evenement was een groot succes mede door haar rol in het geheel. Als dagvoorzitter heeft zij het programma begeleid, de sprekers geïntroduceerd en geïnterviewd. Wat opviel was haar gedegen voorbereiding.

Verder heeft zij zich ook ingezet om alle aanwezigen een onderdeel laten zijn van de totale ervaring door in het publiek op zoek te gaan naar vragen. Zij heeft het vermogen om mensen zichzelf op hun gemak te laten voelen. Ook tijdens de voorbereiding was zij oprecht geïnteresseerd in de materie en het voelde alsof zij een betrokken medewerkster was van ons bedrijf. Roos Moggré als dagvoorzitter: wat ons betreft vanzelfsprekend

Wilt u Roos Moggré inhuren als dagvoorzitter, dan kan dat via Bukman Management. Voor meer informatie belt u naar 06-51170110 of mailt u naar info@bukmanmanagement.nl

Laat een bericht achter


Naam*

E-mail (wordt niet gepubliceerd)*

Website

Je bericht*

Bevestigen

Copyright © 2014 Bukman Management