skip to Main Content

Astrid Joosten gaat samen met Paul de Leeuw Op1 presenteren

Vanavond is het zover, Astrid Joosten gaat samen met Paul de Leeuw de talkshow Op1 presenteren. De bedoeling is dat beide tv-grootheden de vrijdagavond-uitzendingen van deze succesvolle uitzendingen een uitdrukkelijker ‘weekend-gevoel’ gaan geven.

Astrid Joosten over Op1

Astrid Joosten over deze toch wat opmerkelijke keus: “Ik had heel veel zin om weer gesprekken te voeren op televisie. Dat ik dat ook nog eens met Paul mag doen maakt dat ik me er zeer op verheug. We hebben er erg veel zin in om elke vrijdag een sprankelende uitzending te maken Op 1.”

En ook Paul de Leeuw heeft er enorm veel zin in: “Het is een ongelooflijke eer om samen met Astrid Op1 op vrijdag een beetje meer het weekend-gevoel te gaan geven. En ook een uitdaging om met dit team, naast sfeer maken, ook een iets serieuzere kant van mezelf te laten zien.”

Verschuivingen

Het debuut van Joosten en De Leeuw betekent dat Sophie Hilbrand en Hugo Logtenberg niet langer in de vrijdagavond editie van Op1 te zien zullen zijn, zij verhuizen naar de maandagavond. De presentatoren van de maandagavond, Willemijn Veenhoven en Erik Dijkstra, stoppen bij Op1.

Op1, een samenwerking tussen BNNVARA, EO, MAX en WNL, is elke werkdag rond 22:15 uur te zien op NPO 1.

Bukman Management wenst Astrid Joosten, met wie we al jaren heel fijn mee samenwerken, veel succes Op1!

Astrid Joosten

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top