skip to Main Content

Bram Vermeulen doorkruist de Sahara

In zijn nieuwste tv-reisprogramma doorkruist Bram Vermeulen ditmaal de Sahara, de grootste zandwoestijn ter aarde. De Sahara werd altijd beschouwd als een plek waar niets te halen viel, het was er te heet en ondoordringbaar, maar nu de Europese landen de Sahara als hun zuidgrens lijken te gaan beschouwen om de imigratiestromen op te houden werd het tijd dat een Nederlandse journalist hier eens een kijkje ging nemen om te zien hoe de situatie ter plaatse is. En wie kun je nou beter daarheen sturen dan Bram Vermeulen?

Hij kwam terug met een reisverslag waarbij hij de Sahara doorkruist van west naar oost, dwars door vier landen. Hij neemt de kijker mee door de verzengende hitte, toont de bewoners en de gevaren in een van de meest onherbergzame delen van de aarde. Sahara wordt in vijf afleveringen uitgezonden door de VPRO en begint op zondag 25 november 2018.

Wilt u Bram Vermeulen inhuren als gastspreker over verre reizen in niet alledaagse landen? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag.

Bram Vermeulen Doorkruist De Sahara
Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top