skip to Main Content

Chinese dromen van Ruben Terlou

Voor de derde keer komt Ruben Terlou met een tv-serie over China: Chinese dromen. In deze vierdelige serie zal hij ditmaal kriskras door het immense land reizen en verhalen over de dromen van de Chinezen, wat is de toekomst van hun land en van hun kinderen en de liefde. Zo komt hij er achter dat de ontwikkelingen van het land zo razendsnel gaan dat het volk het met moeite bij kan houden. De invloed van al die ontwikkelingen zijn levensgroot en dromen kunnen soms keihard uit elkaar spatten of uitmonden in een nachtmerrie.

De serie wordt vanaf zondag 17 november 2019 uitgezonden door de VPRO, lees hier meer informatie over de vier afleveringen van Chinese dromen.

Ruben Terlou

Ruben Terlou maakte al twee andere tv-series over China, waarin hij in vloeiend Mandarijn de mensen in dit vaak onbegrepen land: Langs de oevers van de Yangtze in 2016 en Door het hart van China uit 2018.

Ben je geïnteresseerd in het boeken van Ruben Terlou als gastspreker of presentator? Neem dan contact op met Wendie Ockeloen, ze bespreekt graag de mogelijkheden.

Foto: Joost van Herwijnen

Ruben Terlou Chinese Dromen Foto Joost Van Herwijnen

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top