skip to Main Content

Imkeren met Ramon Brugman

TV-kok Ramon Brugman is niet alleen gek op koken en bakken, maar is ook een fervent buitenmens. Hij gaat graag vanuit zijn woonplaats Harderwijk de vrije natuur in, want polder, bossen water heb je daar binnen handbereik. Het is niet alleen recreatief wat Ramon in de natuur doet, want hij heeft er ook een nieuwe passie bij: bijen die hij is gaan houden nadat hij een cursus imkeren heeft gevolgd.

Ramon kan urenlang gepassioneerd praten over de bij, hoe efficiënt ze te werk gaan bijvoorbeeld, maar natuurlijk maakt hij zich ook zorgen over de toekomst van de bijen. In het blad Buitenleven gaat hij hier uitgebreid op in en vertelt hij honderduit over het belang van wilde bloemen voor de bijen: ‘Dat is schadelijk voor de bijen, want die bloemen zijn hun voedsel. En als de bijen uitsterven dan wordt er niet meer bestuift en houdt de basis van het bestaan op.’

Ramon Brugman is ook in te huren voor een culinaire workshop of ander gastronomisch evenement. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Imkeren Met Ramon Brugman
Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top