skip to Main Content

Hoe vind ik de juiste dagvoorzitter, discussieleider of gastspreker?

U kunt ons op verschillende manieren bereiken. Stuur een mail naar info@bukmanmanagement.nl met alle informatie over uw aanvraag of vul het aanvraagformulier in. U kunt uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen op het nummer 06–51 17 01 10 om de details en uw wensen door te spreken. Wij zullen direct de presentator van uw keuze benaderen en u op zeer korte termijn laten weten of deze al dan niet beschikbaar is en interesse heeft.

Welke presentatoren kan ik via Bukman Management boeken?

Door onze jarenlange ervaring in de congres- en evenementenwereld en het enorme netwerk dat wij hebben opgebouwd, kunnen wij in principe elke televisiepresentator uit de informatieve sector voor u benaderen zonder tussenkomst van agenten of managers. Dit werkt snel en is kostenbesparend voor u als klant.

Wat doe ik als ik een presentator niet op de site aantref?

Vanwege restricties van enkele omroepen treft u verschillende presentatoren niet op de site aan terwijl wij deze presentator wel rechtstreeks kunnen benaderen.

Hoe kom ik het snelst in contact met de presentator van mijn keuze?

Indien u een vraag of verzoek voor een specifieke presentator heeft, kunt u deze per mail of telefonisch bij ons neerleggen. Wij bespreken dit verzoek direct met de betreffende presentator en zullen zijn of haar reactie direct aan u terugkoppelen. Alle communicatie loopt (in eerste instantie) via ons.

Hoe plaats ik een optie in de agenda van de presentator van mijn keuze?

Nadat u per mail of telefonisch een verzoek bij ons heeft ingediend, zullen wij de beschikbaarheid van de presentator van uw keuze checken. Wij checken de beschikbaarheid van onze mensen altijd rechtstreeks bij de betreffende presentator. Indien hij of zij beschikbaar blijkt te zijn, plaatsen wij een optie in de agenda. Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. Indien u een optie om wilt zetten in een definitieve boeking, laat u ons dit schriftelijk weten. Een optie blijft bij ons staan tot er nieuwe verzoeken voor de betreffende presentator binnenkomen. Uiteraard nemen wij dan contact met u op. Graag vernemen wij het ook als u de optie laat vervallen zodat wij de agenda weer kunnen vrijgeven.

Wat doe ik als een gecontracteerde presentator onverhoopt kort van tevoren moet annuleren?

Indien een door u gecontracteerde presentator onverhoopt kort van tevoren moet annuleren, zal Bukman Management in een dergelijke situatie uitsluitend op verzoek van en in overleg met u vervanging zoeken. Het afgestemde honorarium wordt aangepast aan het geldende honorarium van de vervanger. Uiteraard in overleg.

Welke prijzen hanteert Bukman Management?

Indien u meer wilt weten over de tarieven van de presentatoren kunt u ons bereiken op telefoonnummer 06 – 51 17 01 10 of mailen naar info@bukmanmanagement.nl. Wij staan u graag te woord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top