skip to Main Content

Nieuwsbrief November 2014

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2014

 nieuwsbrief_item_nov2014

Clarice Gargard, Jan Driessen & Mylou Frencken bij Bukman Management.

Bukman Management ontvangt maandelijks diverse verzoeken van personen die menen over voldoende presentatievaardigheden te beschikken die de aansluiting bij ons team van presentatoren rechtvaardigt.Dan komt het voor dat wij tussen al deze verzoeken ook echt fantastische aanwinsten treffen zoals:
Clarice Gargard: o.a. presentatrice bij AT5
Jan Driessen: communicatie-expert met televisie ervaring
Mylou Frencken: een veelzijdige vakvrouw op het gebied van cabaret, theater en televisie
Lees meer…

Actueel, economisch en verder interessant in november..

Gemeente Alkmaar organiseerde op 28 oktober jl. een economisch groeidebat  met de titel ‘ZZP’ers, de krachten achter de groei’. Roderik van Grieken leverde een belangrijke bijdrage aan de invulling van dit debat. Tevens was Menno Lanting via Bukman Management gevraagd om als key-note speaker een bijdrage te leveren aan deze avond. Zijn nieuwste boek ‘Olietankers en speedboten’ ligt sinds kort in de boekwinkels en wordt u tot 1 april 2015 gratis aangeboden als u Menno Lanting boekt als gastspreker bij Bukman Management.

En verder….

Jacobine Geel verzorgde op indrukwekkende wijze de afsluiting van de Nationale Herdenking van de slachtoffers van de MH17 op 10 november. Hanneke Groenteman in gesprek met Jan Kees de Jager tijdens Business meets Rabobank in Barendrecht op 3 november. Elsemieke Havenga leidde een regionaal Lagerhuisdebat ter afsluiting van een symposium over MS en was Astrid Joosten op haar best als moderator op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan van Van Leeuwen Buizen in Zwijndrecht.

Hoe gaat het met Bukman Management?

Een vraag die ons vele malen werd gesteld dit jaar. Logisch, want BM heeft zich opnieuw moeten profileren en positioneren. Het gaat goed! Er blijven kansen in de markt, we werken met uitstekende presentatoren en onze creatieve concepten slaan aan. BM gaat nog steeds voluit voor MVO en in dat verband kunnen naast City Swim dit jaar nog minimaal twee goede doelen een leuk bedrag tegemoet zien.

 

mylou frencken menno bentveld

 

Maak kans op een gratis kaartje voor de nieuwe voorstelling RouwRevue van Mylou Frencken. Vanaf november 2014 staat Mylou Frencken weer op diverse podia in het land met deze open, emotioneel, confronterend, maar ook bevrijdend programma over leven na de dood van een naaste. Alle klanten die tot 1 april 2015 Clarice Gargard, Jan Driessen of Mylou Frencken boeken bij Bukman Management voor een event, ontvangen (indien nog beschikbaar) een gratis toegangsbewijs voor de voorstelling RouwRevue.  Lees meer…
Vanaf 7 november 2014 zendt de Vara de zesdelige documentaireserie ‘De Muur’ uit. Hierin reist onze presentator en bedenker van de serie Menno Bentveld over de wereld, langs zes actuele muren die opgetrokken zijn om mensen van elkaar te scheiden. De eerste drie afleveringen zijn geweest (Belfast, Mexico, Westelijke Sahara), maar de overige drie die nog gaan komen (Slowakije,de Westbank en Korea) zijn een absolute aanrader om te bekijken. Lees meer… Erg fijn dat Bukman Management er werk van maakt om mensen juist nader tot elkaar te brengen!
Back To Top