skip to Main Content
Ayt ErdoganAyt Erdogan (1974) kreeg al op jonge leeftijd passie voor het koken. Geïnspireerd door zijn moeder en broer, allebei kok, is hij naar de koksschool gegaan om het vak te leren.

Tijdens een stage bij Restaurant Tante Koosje in Loenen a/d Vecht ging de culinaire wereld voor hem open. Vanaf die tijd bestond het leven van Ayt uit, van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat presteren in de keuken en zoveel mogelijk te leren.

Sinds 2016 is Ayt mede-eigenaar van El Qatarijne in Utrecht, waar hij volgens kenners en andere fijnproevers de sterren van de hemel kookt.

Thans is chef Ayt op een punt gekomen waarin hij niet meer hoeft te koken binnen de beperkingen van een vastomlijnde formule, maar vanuit zijn eigen keukenconcept, te weten: East meets west. Dat is een spannende cross-over tussen Oost en West met een glansrol voor de Ottomaans-Mesopotamische keuken.

In november 2017 is het eerste kookboek van Ayt verschenen. ‘Aytems van Inspiratie’. Een fantastisch culinair boek waarin de lezer nader kennis maakt met Ayt Erdogan en zijn inspiratiebronnen en waarin de chef zijn visitekaartje op sublieme wijze afgeeft met 36 gloedvolle gerechten.

Ayt wil in de eerste plaats zijn kennis en passie delen, maar vooral ook nog verder op ontdekking gaan naar de bijzondere culinaire geheimen van de Ottomaans-Mesopotamische keuken.

Wilt u ook kennismaken met deze culinaire geheimen en daarin begeleid worden door Ayt, neem dan contact op met Bukman Management. Uiteraard ook gewoon als u Ayt wil boeken als gastspreker voor uw evenement, het geven van een kookworkshop of demonstratie.

Foto: Lola Margaritha

Meer weten?

Neem contact op met Wendie Ockeloen

06-51170110

info@bukmanmanagement.nl

Back To Top