Ga naar hoofdinhoud
barbara_barend_inhuren_bukman_managementBarbara Barend (1974) heeft in 2014 het succesvolle blad ‘Helden’ overgenomen van Sanoma. In het land is Barbara inzetbaar als gastspreker, ze leidt workshops en presenteert bijeenkomsten met zeer uiteenlopende onderwerpen.

Zij gold in haar jeugd als absoluut sporttalent. In 1990 speelde ze onder andere voor het Nederlands meisjeselftal voetbal en werd ze districtskampioene tennis van Amsterdam.

Na het behalen van haar gymnasiumdiploma ging Barbara studeren aan de University of Texas. Ze studeerde daar Cum Laude af voor haar Bachelor of Business Administration. Hierna keerde ze terug in Nederland en begon ze met het geven van tennisles aan de Amsterdamse jeugd.

In 1994 begon de journalistieke carrière van Barbara als freelance journaliste van het Webber Magazine in Amerika. Terug in Nederland begon ze met het schrijven van columns voor Het Parool waarna ze al snel de overstap naar televisie maakte. Zo werkte ze o.a. bij de Amsterdamse zender AT5 en nam daarna de presentatie van programma’s als [email protected], Studio Sport en Voetbal Insite op zich en tevens presenteerde ze bij FOX Sports Eredivisie Live.

 

Foto: Henriette Lohman

Meer weten?

Neem contact op met Wendie Ockeloen

06-51170110

[email protected]

Back To Top