skip to Main Content
gastsprekerr inhuren bukman management bram vermeulenBram Vermeulen (1974) studeerde journalistiek en Internationale Betrekkingen. Als redacteur voor het buitenlands nieuws van het NOS Journaal is zijn belangstelling voor internationale verhoudingen verder gegroeid. Zijn bijzonder talent om ingewikkelde politieke en maatschappelijke vraagstukken op een interessante en vooral in begrijpelijke taal uit te leggen bleef niet onopgemerkt.

Vanaf 2001 werkt hij als buitenlands correspondent voor NRC Handelsblad. Eerst in Johannesburg Zuid-Afrika, vervolgens in Turkije en nu in Kaapstad. Daarnaast maakt hij reportages voor de NOS, de VPRO en voor de Engelstalige afdeling van Deutsche Welle. Bram heeft een grote interesse voor Afrika en het Midden-Oosten en is min of meer geobsedeerd met grensverhalen en migratie. Voor de VPRO maakte hij twee prachtige series, te weten: ‘de Grenzen van Turkije en ‘Dwars door Afrika’. Momenteel werkt hij voor deze omroep aan een nieuwe serie.

Prijzen:
Bram Vermeulen werd in 2008 uitgeroepen tot journalist van het jaar. In 2013 won hij zowel de ‘Lira Correspondentenprijs’ en de ‘Dick Scherpenzeelprijs’. Verder ontving hij in 2011 de Erasmus European Media Award voor televisie series en in 2015 won Bram de Herman Wekkerprijs ‘for best reporting in English speaking countries’.

Boek:
Zijn boek: “Help ik ben blank geworden” gaat over de bekentenissen van een Afrika-correspondent.

De Frans Timmerman onder de journalisten:
Naast vloeiend Nederlands, Engels, Frans en Duits, kan hij zich ook redelijk uitdrukken in het Turks en Portugees.

Wilt u weten wat Bram Vermeulen als (gast)spreker inhuren kost via Bukman Management? Voor meer informatie belt u naar 06-5117 0110 of mailen kan ook naar info@bukmanmanagement.nl.

Bram is woonachtig in Afrika, maar regelmatig in Nederland.

Meer weten?

Neem contact op met Wendie Ockeloen

06-51170110

info@bukmanmanagement.nl

Back To Top