Ga naar hoofdinhoud
elsemieke_havenga_inhuren_bukman_managementNa jaren het ‘RTL Nieuws’ gepresenteerd te hebben, werd Elsemieke Havenga (1959) van 2003 tot 2006 een van de gezichten van het tv-programma ‘Editie NL’. Elsemieke ontplooit onder meer haar journalistieke kwaliteiten ‘in het land’ als discussieleider en dagvoorzitter tijdens congressen.

Haar meest recente programma’s zijn ‘Duurzaam werkt’ voor RTL7 en de medische serie ‘De volgende keer beter’ voor Teleac.

Elsemieke Havenga kwam na een glanzende hockeycarrière (met meerdere wereldtitels en Olympisch goud in 1984) in 1983 met het medium televisie in aanraking. Ze werd een van de presentatoren van ‘Studio Sport’. Daarna was Elsemieke gedurende enkele seizoenen het vertrouwde gezicht naast Jack van Gelder in het wekelijkse programma ‘TV-Sport’. Bij Sport 7 en RTL5 presenteerde Elsemieke ‘Het Sportcafé’ en ook een medische serie onder de titel ‘Hoe maakt u het?’. In ‘Het Onderste Boven’ werden de journalistieke kwaliteiten van Elsemieke steeds beter zichtbaar. De definitieve erkenning voor haar vakmanschap kwam door een aanstelling als anchor bij het RTL Nieuws.

Elsemieke verzorgt ook media- en communicatietrainingen, en inhoudelijke lezingen op gebied van communicatie en motivatie. Elsemieke staat bekend als betrokken, scherp en kritisch maar met goed gevoel voor sfeer en humor.

Meer weten?

Neem contact op met Wendie Ockeloen

06-51170110

[email protected]

Back To Top