skip to Main Content
frederieke_hegger_inhuren_bukman_managementFrederieke Hegger (1987) is werkzaam bij RTL Z en RTL Nieuws waar ze, zowel online als op televisie, verslag doet van de economie van de toekomst.

Voor onderwerpen als duurzame energie, klimaatverandering, fintech en start-ups kun je haar ’s nachts wakker maken. Ze schreef zelf een boekje over innovatie in de financiële sector, waar ze regelmatig over vertelt aan een groot publiek.

Als dagvoorzitter zorgt ze voor een informele en enthousiaste sfeer. Ze denkt ook graag mee over het programma van het evenement en het creëren van ‘buzz’ op sociale media.

Voordat Frederieke bij RTL Z aan de slag ging werkte ze bij OneWorld, een blad over handel, duurzaamheid en de wereld van morgen. Daarvoor studeerde ze Informatie- en Communicatiewetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Frederieke bespreekt in een eenmalig programma een belangrijk onderwerp: de feitenvrije lobby van de babyboomers.

RTL-redacteur Frederieke Hegger (29) pakte de koe bij de horens en confronteerde onder meer Henk Krol (50PLUS) met feiten over de positie van ouderen in Nederland. Volgens het CBS komt armoede nog maar voor onder 2 procent, terwijl van de jongeren 14-16 procent niet rond kan komen.

Meer weten?

Neem contact op met Wendie Ockeloen

06-51170110

info@bukmanmanagement.nl

Back To Top