Skip to content
Frédérique Arnold - foto: Rob van der VoortFrédérique Arnold (1990) is presentatrice en dagvoorzitter. Met haar nieuwsgierigheid en positieve insteek weet ze elke bijeenkomst tot een succes te maken, zodat iedereen vol energie en geïnspireerd naar huis gaat.

Na afronding van Tweetalig VWO komt Frédérique als Brabantse naar Amsterdam voor haar studie Theaterwetenschap. Tijdens haar bachelor en master blijft zij zich ook op de planken ontwikkelen. Haar roots liggen in musical, zo volgt ze lessen aan de MusicAllFactory in Tilburg.

De laatste jaren heeft Frédérique zich verdiept in kleinkunst. In februari 2018 wint ze Puck’s Talent Cabaret in Huis van Puck Arnhem met haar voorstelling De Levensgenieter. Ook in de halve finale van het 28ste Groninger Studenten Cabaret Festival, won ze de Persoonlijkheidsprijs bij het Utrechts Cabaret Festival 2014 en was ze finalist in het Schager Cabaret Festival 2015.

Om haar kwaliteiten als performer en maker verder te ontwikkelen, volgt Frédérique in 2015/2016 een deeltijd cabaretopleiding aan de Koningstheaterakademie in ’s-Hertogenbosch. Sinds december 2016 is zij te boeken voor huiskameroptredens via HKTheater.

Haar podiumervaring zet Frédérique ook op andere manieren in. Naast freelance optredens als kleinkunstenares, werkt zij als actrice bij Theatergroep Zwerm (educatie voorstellingen op middelbare scholen) en als vaste presentatrice voor onder andere Het Danspaleis en YES! We Connect. Ook doet zij eenmalige presentaties. Zo was Frédérique samen met Sijtze van der Meer festivalhost van het Nederlands Theater Festival en presenteerden zij dagelijks de Zes Uur Show in de Stadsschouwburg. Daarnaast was zij online presentatrice voor SEAT Live Studio in de zomer van 2017.

Als multitalent heeft Frédérique één doel: verhalen vertellen en contact maken met haar publiek. Dat is ook waar het haar omgaat als presentatrice en dagvoorzitter: geen eenrichtingsverkeer, maar een levendige bijeenkomst. Haar geheime wapen? Haar grote glimlach en open blik.

Foto: Rob van der Voort

Meer weten?

Neem contact op met Wendie Ockeloen

06-51170110

[email protected]

Back To Top