skip to Main Content

frits_wester_inhuren_bukman_management

Frits Wester (1962) is sinds 1994 parlementair verslaggever van het ‘RTL Nieuws’. Vanuit dien hoofde treedt hij ook regelmatig op in andere programma’s.
Door zijn vakmanschap wordt Frits Wester regelmatig gevraagd als dagvoorzitter of spreker op te treden op verschillende symposia en congressen.

Na zijn Middelbare school studeerde Frits Wester kort Bedrijfskunde om zich vervolgens naast een parttime baan op een reclamebureau geheel aan zijn grote hobby, de politiek, te wijden. Zo had hij tal van bestuursfuncties binnen en buiten het CDA. In 1985 trad Frits Wester als voorlichter in dienst bij de CDA-Tweede Kamerfractie. In 1990 werd hij bij deze fractie Hoofd Voorlichting. Frits was in deze periode tevens woordvoerder en adviseur van fractieleider Eelco Brinkman.

Nog voor de verkiezingen van mei 1994 begint hij als parlementair verslaggever en chef redactie bij RTL. Zijn ervaring op het Binnenhof is hem daarbij zeer behulpzaam. In 1998 presenteert hij voor het eerst een televisiedebat tussen politici. Na 1998 verschijnt hij ook regelmatig in het RTL4 praatprogramma Barend & Van Dorp als politiek commentator.

Vanaf 2005 bedenkt Wester het alternatief voor het gesprek met de Minister-president, dat altijd bij de Publieke Omroep wordt uitgezonden. RTL gaat het wekelijks gesprek met de Minister van Financiën uitzenden. Een ander opvallende prestatie van Wester is dat hij al vele jaren de tekst van de nog niet uitgesproken troonrede weet te bemachtigen. Op welke wijze is een van de geheimen van Den Haag.

 

Meer weten?

Neem contact op met Wendie Ockeloen

06-51170110

info@bukmanmanagement.nl

Back To Top