Skip to content

Gisbert van Baalen
Gisbert van Baalen (1988) studeerde Business Administration aan de VU te Amsterdam waarna hij zijn loopbaan begon in verschillende marketing-sales functies bij onder andere Microsoft en PICNIC. Eind 2019 gooide hij het roer om en volgde zijn passie: kunst. De bevlogen kunstliefhebber vertelt graag over de kunst van het maken en het delen.

Zijn kracht ligt in het vertellen van verhalen, bedenken van ideeën en deze omzetten in een product. Sinds zijn koerswijziging lanceerde hij dan ook de podcasts “Dat kan mijn kleine nichtje ook”, samen met Noortje Veldhuizen, en ‘De Vogelspotcast’ en ‘Vogelspotcast in het museum’ in samenwerking met jeugdvriend Arjan Dwarshuis.

Ondertussen bouwde Gisbert Café Pittoresk op. Het is een culturele ontmoetingsplek voor kunstenaars, liefhebbers en nieuwsgierigen in Amsterdam Oost, geïnspireerd op een gelijknamig café uit de Russische avant-garde.

Op tv is hij bij Tijd voor Max en de 5 uur Show te zien geweest. Op de radio besteedde NPO 1 radio aandacht aan zijn werk.

U kunt Gisbert inhuren voor alle kunst gerelateerde events en voor lezingen en presentaties over kunst en het maken van podcasts.

Links
https://www.radioviainternet.nl/podcasts/dat-kan-mn-kleine-nichtje-ook
https://www.radioviainternet.nl/podcasts/de-vogelspotcast

Foto: Marjolein van der Klaauw

Meer weten?

Neem contact op met Wendie Ockeloen

06-51170110

[email protected]

Back To Top