Skip to content

Harry StarrenDrs. Henricus (Harry) Gerbrandus Starren

Geboren te Soest, op 29 maart 1955

Drs. Harry G. Starren studeerde geschiedenis aan de Rijksuniversiteit Utrecht en politicologie/bestuurskunde aan de Universiteit van Amsterdam.

Hij was onder meer werkzaam als wetenschappelijk onderzoeker, als universitair docent, als directeur van een onderzoeks- en adviesbureau, als directeur van het PAO Bedrijfs- en Bestuurswetenschappen te Utrecht en algemeen directeur van de Baak (gelieerd aan VNO-NCW).

Tot voor kort was hij voorzitter van de federatie Nederlandse Creatieve Industrie en decaan van de Nederlandse School. Hij is directeur van Ithaca International, zijn eigen onderneming. Hij is bovendien voorzitter van de RvT van de Vrije Hogeschool, van de RvT van VERA health and education en lid van het bestuur van de Internationale School voor Wijsbegeerte (ISVW).

Vanuit zijn eigen onderneming is hij actief als trainer, docent, adviseur en dagvoorzitter, met name op het gebied van het management van professionele organisaties.

Harry Starren is columnist van het Financieele Dagblad, van De Optimist, M&C het vakblad voor de consultancy en het vakblad Communicatie. Starren maakt een maandelijks programma voor het streaming radiostation People–Power en interviewt voor het YouTube kanaal ‘café weltschmerz’.

PUBLICATIES:

  • Grootmeesters in Management.
  • De 21 geboden van modern leiderschap (met Twan van de Kerkhof).

Meest recent:

  • Think Like a Manager, Don’t Act Like One
  • Nederlands- én Engelstalige editie bij BIS Publishers Amsterdam (2016)

Foto: Muriel Janssen

Meer weten?

Neem contact op met Wendie Ockeloen

06-51170110

[email protected]

Back To Top