Ga naar hoofdinhoud

jack_van_gelder_inhuren_bukman_management

Jack van Gelder (1950) heeft in 2015 de NOS verruilt voor Ziggo Sport waar hij verschillende sportprogramma´s presenteert.
De altijd enthousiaste Jack van Gelder is zeer geschikt als motiverende gastspreker of  dagvoorzitter. Hij weet altijd de juiste sfeer neer te zetten en het publiek erbij te betrekken.

Jack van Gelder is een gewaardeerd televisiepresentator en geniet tevens bekendheid als radioverslaggever van topvoetbalwedstrijden. Hij maakte deel uit van het presentatieteam van ‘Studio Sport’ en was voetbalcommentator bij NOS Langs de Lijn. Iedere zondagavond was Jack te zien in het NOS programma ‘Studio Voetbal’.

Na de opleiding HBS-A te hebben voltooid, werd zijn leven vanaf dat moment bepaald door mode en sport. Vanaf 1971 was hij mode-agent voor diverse buitenlandse fabrikanten. In 1993 begon hij met een paar vrienden aan het opzetten van een eigen casual kledingmerk ‘For Fellows’, waarvan hij meer dan tien jaar algemeen directeur en aandeelhouder was.

Sport is naast mode de tweede passie van Jack. Hij werkte van 1972 tot 2003 voor de TROS, sinds 1976 voor de NOS Radio (Langs de Lijn) en sinds 1995 bij NOS Studio Sport.
Jack van Gelder was voor de NOS verslaggever gedurende tien Olympische Zomerspelen. Op de radio is hij de vaste voetbalverslaggever bij de wedstrijden van het Nederlands elftal en bij internationale topwedstrijden, zoals tijdens diverse EK’s en WK’s. Tijdens die grote internationale titeltoernooien verzorgde Jack tot en met 2012 de presentatie van een dagelijkse avondprogramma en is hij nog steeds op wedstrijddagen van Oranje de presentator die voor en na de wedstrijd de coach en de spelers interviewt.

Voor de TROS presenteerde hij vele programma’s waaronder dertien jaar lang ‘Te Land, ter Zee & in de Lucht’. Ook de presentatie van ‘Spel Zonder Grenzen’, ‘Sweethearts’, ‘Dat Zeg Ik Niet’, ‘Voor De Verandering’, ‘Wanted’, ‘Sports On Top’ en de TROS Sport Quiz ‘Play Like a Champion’ was in zijn handen.

In het seizoen 2002/2003 was hij met Roderick Veelo presentator van ‘Studio 2 Nieuws & Voetbal’. Verder presenteerde hij eenmalige uitzendingen als de Voetballer van het Jaar, het Unicef Gala ‘Kans voor een Kind’, de Grote Club Show en de finale van het Nationale Songfestival in 2009.

Wilt u gastspreker/ dagvoorzitter / televisiepresentator Jack van Gelder inhuren via Bukman Management? Voor meer informatie belt u naar 06-51170110 of mailt u naar [email protected]

Meer weten?

Neem contact op met Wendie Ockeloen

06-51170110

[email protected]

Back To Top