skip to Main Content

jan_driessen_inhuren_bukman_management

Jan Driessen, directeur van Q&A / Communicatie, is een altijd spraakmakende spreker en energieke dagvoorzitter. Als een van de weinige Nederlanders mocht hij diverse wereldleiders interviewen, waaronder Bill Clinton, Nelson Mandela, Berlusconi, Arafat en de Dalai Lama.

Jan Driessen heeft een lange ervaring in de communicatiebranche. Hij was ruim 14 jaar Directeur Communicatie bij AEGON. Daar was hij eindverantwoordelijk voor alle in- en externe communicatie, reclame en sponsoring. Samen met zijn afdeling Communicatie heeft hij van AEGON een meer open, eerlijk en verantwoord bedrijf gemaakt. Met onderscheidende reclamecampagnes en trotsmakende sponsorschappen van o.a. KNSB, Ajax, en de KNRM. Jan Driessen was daarnaast vanaf september 2008 tot eind 2013 voorzitter van de Bond van Adverteerders(BVA). In 2006/2007 was hij ook de campagnestrateeg van Mark Rutte.
Sinds 2014 heeft Jan Driessen zijn eigen strategisch communicatie-adviesbureau.

Jan Driessen is oud-journalist. Hij begon zijn journalistieke carrière als parlementair verslaggever bij de dagelijkse televisierubriek Den Haag Vandaag. Was verder ruim 12 jaar buitenlandverslaggever en later chef Nieuwsdienst bij KRO’s Brandpint en Netwerk. Daarnaast had hij in die tijd een eigen wekelijkse live tv-show: Brandpunt Politiek Café. Voor de KRO reisde hij bijna negen jaar lang de wereld over en versloeg voor deze zender de oorlogen in Joegoslavië, Kosovo, Soedan en Rwanda.

Zijn brede oriëntatie en kwaliteiten worden o.a. bevestigd door de volgende prijzen die pronken in zijn boekenkast:

  • Communicatieman (profit) van het jaar (2009)
  • Sponsorman van het jaar (2009)
  • Coq d’Honneur (GVR Gouden reclamehaan) (2011)
  • Red Dot Award (2013) Best of Best Grand Prix.

Meer weten?

Neem contact op met Wendie Ockeloen

06-51170110

[email protected]

Back To Top