Ga naar hoofdinhoud
Jeffrey SpalburgU zal Jeffrey Spalburg de afgelopen jaren in vele hoedanigheden zijn tegengekomen. In het theater met zijn cabaretvoorstellingen, als acteur op het podium, op het witte doek als comedian, bij het Comedycafé of als schrijver van TV programma’s. Inmiddels heeft hij al vier cabaretshows op zijn naam staan. Momenteel toert hij met een van de grootste muziekproducties van dit moment: Crooners Night Club.

Theater en muziek zijn Jeffrey Spalburg’s twee grote liefdes. Hij was MC bij verschillende rapgroepen en is de schrijver van de hitsingle Hengelo-o-o. Hij stond op het toneel met zijn voorstellingen Baas en Brommers Kiek’n, hij trad toe als tekstschrijver voor de programma’s van Jörgen Raymann en was verbonden aan Comedy-Café in Amsterdam.

Onder de naam Brothers Of Showbizz presenteerde hij jarenlang met Najib Amhali diverse festivals. Door hun geheel eigen wijze van presenteren waren de Brothers graag geziene gasten op vele grote festivals. Het aankondigen van de verschillende bands gebeurde altijd met een chant of een rap, al dan niet voorzien van een stevige dosis human beatboxing.

Naast deze optreden is Jeffrey Spalburg ook een fantastische presentator van bijeenkomsten en events. Als een bekwame professional is zijn voorbereiding altijd adequaat en mede daardoor kan hij zich menig onderwerp eigen maken. De rol van dagvoorzitter vervult hij, indien passend, met veel flair en humor.

Meer weten?

Neem contact op met Wendie Ockeloen

06-51170110

[email protected]

Back To Top