Skip to content
jeroen_latijnhouwers_inhuren_bukman_managementJeroen Latijnhouwers is journalist en radio- en televisiepresentator. Vanaf 2014 tot 2018 was hij te zien bij Omroep Max en daar presenteerde hij het nieuwsprogramma Hallo Nederland.  Voor de invulling daarvan werd nauw samengewerkt met de regionale omroepen.

Jeroen Latijnhouwers komt van RLT en presenteerde het nieuwsprogramma Editie NL op RTL4. Ook kennen wij hem van het RTL Nieuws, het RTL-OntbijtnieuwsRTL Boulevard, RTL Sport en vele andere journalistiek getinte programma’s. Op de radio is hij de vaste nieuwslezer in het programma van Giel Beelen bij Veronica.

Breed inzetbaar

Als gedegen en ambitieus journalist is Jeroen Latijnhouwers goed op de hoogte van de actualiteit en daardoor breed inzetbaar in de hoek van sport, media en cultuur. Hij is vriendelijk maar wel scherp van tong. Dit maakt hem een interessant en een kundig dagvoorzitter, discussieleider, interviewer en spreker.

Biografie

Na de Academie voor Journalistiek in Tilburg werkte Jeroen Latijnhouwers (1967) onder andere bij Omroep Brabant, Veronica Nieuwsradio en het inmiddels niet meer uitzendende Sport 7. Hierna begon zijn carrière bij RTL Nederland, in 1996 als commentator bij RTL Sport en van 1997 tot 2003 als presentator van RTL Nieuws. Jeroen Latijnhouwers vervangt tot op heden regelmatig andere presentatoren. In 2003 kreeg hij zijn eigen programma Editie NL.

Ook bekend van

Jeroen Latijnhouwers traint collega-nieuwslezers om nog beter te worden en mensen die een extra zetje nodig hebben om in het openbaar te spreken. Daarnaast is hij supporter van voetbalclub Willem II. Sinds 2009 presenteert hij de nieuwe selectie tijdens Koningsdag.

Meer weten?

Neem contact op met Wendie Ockeloen

06-51170110

[email protected]

Back To Top