skip to Main Content
jim_jansen_inhuren_dagvoorzitter_bukman_managementJim Jansen is hoofdredacteur van het populair wetenschappelijke tijdschrift New Scientist en coördineert de wetenschapspagina’s van Het Parool. Daarnaast treedt hij regelmatig op als dagvoorzitter op congressen en bijeenkomsten op het grensvlak van wetenschap, onderwijs, opvoeding, kunst en cultuur.

Jansen praat even snel als hij denkt, hij verwart en door zijn achtergrond in het onderwijs is hij moeiteloos in staat (grote) groepen met zich mee te krijgen. Door zijn jarenlange radio ervaring bij het wetenschappelijke programma Folia Maakt Kennis is hij in staat complexe materie terug te brengen naar begrijpelijke kost. Jansen heeft een grote dosis humor en hij is moeiteloos in staat om snel en adequaat een band op te bouwen met zijn publiek.

In 2016 heeft hij samen met de redactie van New Scientist het Young Scientist vakantieboek gemaakt. Het is een prachtig geïllustreerd doe-boek geworden voor kids tussen acht en twaalf jaar boordevol puzzels en verhalen over de acht populairste vakantielanden.

Jim Jansen tijdens het Gala van de Wetenschap

Meer weten?

Neem contact op met Wendie Ockeloen

06-51170110

info@bukmanmanagement.nl

Back To Top