skip to Main Content
kees_driehuis_inhuren_bukman_managementKees Driehuis (1951) is alom bekend van de kennisquiz ‘Per Seconde Wijzer’ en presenteerde eerder de programma’s NOVA en Buitenhof. Uit de manier waarop Kees discussies leidt, blijkt dat we te maken hebben met een veelzijdig vakman. Tevens is Kees een deskundig, integer en scherpe dagvoorzitter, die te zien is op zeer uiteenlopende evenementen.

Na een opleiding aan de School voor Journalistiek kwam hij in 1974 bij de VARA radio als presentator en eindredacteur van verschillende nieuws- en actualiteitenrubrieken. In 1985 begon zijn loopbaan bij de televisie. Eerst bracht hij vier seizoenen door in de redactie van het programma ‘Sonja’ waarna hij aan de slag ging als presentator van het eerdergenoemde ‘Per Seconde Wijzer’, een van de beste kennisquizen die de Nederlandse TV kent.

In 1995 is Kees Driehuis medeoprichter van ‘Zembla’ de rubriek die gekenmerkt wordt door degelijke onderzoeksjournalistiek en dat door bijzondere onthullingen al snel een grote reputatie verwierf. Vanaf 2012 werkt hij als eindredacteur van de geschiedenisserie ‘De Strijd’.

Meer weten?

Neem contact op met Wendie Ockeloen

06-51170110

info@bukmanmanagement.nl

Back To Top