Skip to content
klaas_drupsteen_inhuren_bukman_managementKlaas Drupsteen (1966) was tot 2013 te zien als presentator van het NCRV programma Hello Goodbye. In de 25 jaar heeft hij ruime ervaring opgedaan als dagvoorzitter, gespreksleider en presentator op congressen en van andere evenementen. Door die ervaring en brede belangstelling weet hij zich ieder onderwerp eigen te maken. Hij vindt het van belang en vooral ook leuk om mensen in de zaal zoveel mogelijk te betrekken bij alle gesprekken op het podium.

In Hello Goodbye interviewde hij mensen die daar staan te wachten op dierbaren of mensen die juist afscheid van elkaar gingen nemen. Het waren mooie gesprekken over liefde, geluk, vriendschap, heimwee, verlangen, ziekte, afscheid en de dood. Gesprekken waarin iedere kijker wel iets herkent.

Klaas studeerde journalistiek en kwam snel daarna bij de NCRV terecht om daar te werken als researcher, redacteur, verslaggever, regisseur en met name als presentator voor onder meer de tv- programma’s Goedemorgen Nederland, Passage, Geestkracht 11, Tegenpolen (een discussieprogramma), Het hoogste woord en Natuurtalent. Op de radio presenteerde hij vast of met grote regelmaat programma’s als Tulpen en Olijven, Plein Publiek, Dinsdag Desmet (HUMAN), Lunch, Stand.nl en, tot de opheffing eind 2013, Casa Luna.

Klaas Drupsteen is vinoloog en probeert in zijn werk wijn te koppelen aan verhalen van mensen. Hij heeft een concept bedacht waarin woord en wijn, gesprek en genieten samenkomen.. Want, zoals de oude Grieken al wisten, wordt een gesprek beter met een mooi glas wijn en wordt wijn lekkerder als je er een goed gesprek bij voert. De betekenis van Symposium is ‘samen drinken’ en Klaas Drupsteen wisselt gesprekken op een podium af met het (door de hele zaal) proeven van een toepasselijk glas wijn. De inhoud van de gesprekken wordt dan mede bepaald door de wijn in het glas.

 

Meer weten?

Neem contact op met Wendie Ockeloen

06-51170110

[email protected]

Back To Top