Skip to content
Margreet Spijker Margreet Spijker (1964) werkt sinds september 2014 bij WNL. Bij de omroep presenteerde ze afwisselend met Charles Groenhuijsen, WNL Op Zondag. Ze was ook het gezicht van het dinsdagavondprogramma WNL Opiniemakers. Haar energie en alertheid maken Margreet Spijker uitermate geschikt als presentator of dagvoorzitter op uw evenement.

Momenteel is Margreet op de radio te horen. Elke zaterdag zijn ondernemende gasten en deskundigen aan het woord over politiek, media & cultuur, bedrijfsleven, misdaad en de zakelijke kant van sport. Zij praten over de actualiteit en schuwen de discussie niet.

Margreet Spijker begon haar carrière al tijdens haar studie aan de Academie voor de Journalistiek als redacteur bij Wegener. Ze viel op bij de lokale Radio Extra 108 in Amsterdam en werd nieuwslezer bij Radio 10. Bij Radio Noord-Holland werd ze presentatrice en verslaggever. Ook was ze op Radio 2 bij Ontbijtradio te horen. Al snel volgde de stap naar tv: Veronica’s Nieuwslijn. Hier was ze verslaggever, researcher en presentatrice.

In 1998 werd Spijker presentatrice bij RTL, bij het programma 5 in het land. Tot begin 2014 was ze te zien en horen bij programma’s als Editie NL, RTL Z en RTL Nieuws.

Presenteren geeft haar energie. Een live uitzending of bijeenkomst waarin van alles mis kan gaan maakt haar alert. Haar brede ervaring, journalistieke vakkennis en gedrevenheid zijn een toegevoegde waarde op uw evenement. Margreet is op zeer uiteenlopende bijeenkomsten in te zetten, maar is bijzonder geschikt als dagvoorzitter over sociaal economische zaken, vrouwenkwesties, en consumentenzaken. Ook heeft zij zelf veel belangstelling voor psychologie en filosofie.

Margreet is presentatie-coach, ze traint onder meer de dames van het WNL tv-programma Goedemorgen Nederland op structurele basis.

Meer weten?

Neem contact op met Wendie Ockeloen

06-51170110

[email protected]

Back To Top