Skip to content
marie_carmen_oudendijk_inhuren_bukman_management2Na 8 jaar bij RTL in dienst te zijn geweest is Mari Carmen Oudendijk nu als zelfstandige aan het werk. Zo is ze bijvoorbeeld te zien bij RTV Utrecht als presentator van het dagelijkse nieuwsprogramma. Ook neemt ze de presentatie van het programma BV Utrecht over het bedrijfsleven op zich en presenteert ze bij NH het nieuws.

Hiernaast bouwt ze mee aan de nieuwe TV zender ONS. Daar presenteerde ze Word Wakker bij ONS en de aflevering van De Gouden Jaren. Mari Carmen is bij het gros van televisiekijkend Nederland bekend van haar werkzaamheden voor verschillende sportprogramma’s rondom grote sportevenementen als Wimbledon, Olympische spelen en het Sportnieuws. Na de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) in Groningen afgerond te hebben, is ze vrijwel direct het televisievak ingegaan.

Voor RTV Utrecht maakte ze samen met regisseur Jos Buddie, sportverslaggever Rene van den Berg en andere sportredacteuren een zes uur durende live uitzending van de Marathon van Utrecht die in maart 2010 de prijs voor beste live-evenement van de regionale omroepen in de wacht sleepte.

Voor RTL presenteerde Mari Carmen naast sportprogramma’s, ook human interest programma’s als ‘Yacht Vision’ en ‘5 in het land’. Ook was ze te zien bij Sport 1, bij AT5 waar ze drie jaar Ajax volgde in ‘FC Godenzonen’ en bij de wereldomroep waar zij samen met Eyeworks het eredivisievoetbal op televisie bracht toen Talpa de rechten bij de publieke omroep weghaalde.

Door haar journalistieke en sociale vaardigheden vindt u haar ook regelmatig terug in het land. Mari Carmen presenteerde o.a. het jaarlijkse voetbalgala voor de VVCS. Maar ook is ze is inzetbaar als dagvoorzitter. Dat doet ze met regelmaat voor de Kamer van Koophandel en AbnAmro. Op de Hoge School van Amsterdam pakt ze haar oude beroep op. Het begeleiden en coachen van studenten.

Mari Carmen Oudendijk als presentatrice in een aflevering van BV Utrecht.

Meer weten?

Neem contact op met Wendie Ockeloen

06-51170110

[email protected]

Back To Top