Skip to content

Michiel Muller

Michiel Muller (1964) is winnaar van marketingprijzen en een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter vanwege zijn energieke en meeslepende wijze van presenteren. In 2013 sprak hij onder meer tijdens TEDx. Muller is een specialist in ondernemerschap, innovatie, daadkracht en het openbreken van markten. Hij spreekt regelmatig voor opdrachtgevers waar inspiratie een belangrijke wens is om zo een organisatie in actie te laten komen.

Als ondernemer wil je weten welke strategieën werken en welke niet. Die kennis haal je niet uit theoretische managementboeken; dat hoor je het liefst van een echte ondernemer die het allemaal ervaren heeft.

Michiel Muller bouwde op jonge leeftijd met oprichter Marc Schröder de benzineketen Tango uit tot een internationaal succes.
Na de verkoop van Tango richtte hij met Schröder Route Mobiel, Bieden en Wonen en Vault79 op. Muller is ook als investeerder en coach voor ondernemers en bedrijven actief. Als investeerder o.a. in Vonq.com, Qandidate.com en Fashiolista.com, een investering die Michiel samen met Schröder en Skype-founder Niklas Zennström deed en werd beloond met de award ‘Beste start-up 2011’.

Michiel Muller schreef het boek ‘Ervaringen van een serial entrepreneur’ dat door het publiek werd gekozen als beste ondernemersboek 2010/2011 en inmiddels zijn 6e editie kent. Hierin geeft hij aan de hand van zijn eigen ervaringen en cases zijn visie op ondernemerschap aangevuld met vele tips.

Hij laat graag het business model achter de ondernemingen zien en geeft zo een echte kijk in de keuken. “Creatief en oorspronkelijk denken gecombineerd met de gave om het publiek in zijn betoog te betrekken maken hem tot een geliefde spreker en dagvoorzitter”, aldus de auteurs van het boek Meestersprekers (2010) over Michiel.

Muller is lid van de adviesraad van het Erasmus Centre of Entrepreneurship en van het Amsterdam Center of Entrepreneurship. Hij is ambassadeur van TEDx en voormalig mentor van het Founder Institute en betrokken bij meerdere start-up initiatieven.

Michiel Muller als dagvoorzitter of spreker inhuren via Bukman Management? Voor meer informatie belt u naar 06-51170110 of mailt u naar [email protected]

Meer weten?

Neem contact op met Wendie Ockeloen

06-51170110

[email protected]

Back To Top