Skip to content
pieter_jan_hagens_inhuren_bukman_managementPieter Jan Hagens (1958) werd bij het grote publiek bekend als presentator van de nieuwsrubrieken Netwerk en Jules Unlimited. Pieter Jan Hagens is een doorgewinterde televisiejournalist en interviewer. Hij is als ervaren dagvoorzitter in zijn element in interview, talkshow of debat.

Hij presenteert de bekende actualiteitenrubriek ‘Eenvandaag’ en vanaf 2010 Buitenhof.

Tot 2011 presenteerde hij het immens populaire veelbekeken Avro-programma ‘Wie is de Mol?’. Hij nam het stokje over van Karel van de Graaf. Na 2011 werd de presentatie overgenomen door Art Rooijakkers, omdat Pieter Jan Hagens zich meer op de journalistiek wilde richten.

Op zijn cv staat ook de bekroonde documentairereeks ‘Hoge Bomen’. De biografie van Prins Bernhard uit deze reeks werd bekroond met een Nederlandse Academy Award voor het beste informatieve tv-programma. Ook het interview met prins Willem-Alexander, ter gelegenheid van diens veertigste verjaardag was een memorabel televisiemoment.

Pieter Jan Hagens weet een zaal op een vrolijke manier te bespelen. Door zijn grondige voorbereiding en zijn ontspannen manier van presenteren, geeft hij een bijeenkomst inhoud en scherpte maar ook een prettige sfeer mee.

Meer weten?

Neem contact op met Wendie Ockeloen

06-51170110

[email protected]

Back To Top