skip to Main Content
Ramon Brugman - foto: Han van ZadelhoffRamon Brugman (1976) is sinds 2015 wekelijks te zien als TV-Kok in het populaire televisieprogramma BinnensteBuiten van de KRO-NCRV.

De KRO-NCRV zegt over hem: “Ramon krijgt met zijn enthousiasme zelfs de meest verstokte kant- en klaarmaaltijd-eter nog aan het koken. Op een toegankelijke manier laat hij zien hoe je lekkere gerechten bereidt.”

Hij schuift af en toe aan bij Gijs Staverman op radio 2 om met hem over eten te praten. Geeft de training samen koken samen met Judith van MPMC om samen werking en communicatie te verbeteren binnen een bedrijf.

Ramon Brugman was tot juni 2018 Chef-Kok en Patissier bij Brasserie de Bank in Harderwijk. Tegenwoordig blijft hij, naast zijn tv-werkzaamheden, zijn vak als patissier uitoefenen en verzorgt hij teambuilding trainingen, workshops, luxe cateringen, schrijft hij kookboeken en recepten.

Ramon is ook imker en doet dit met veel passie en plezier. Nu gaat het niet goed met de bijen en om mensen hier bewust van te maken heeft hij in samenwerking met BinnensteBuiten een 34 minuten durende special gemaakt over de bij. In deze special volg je Ramon op zijn avontuur om imker te worden en gaat hij proberen zijn favoriete honing te produceren. Heidehoning. Maar of dat gaat lukken in een van de droogste jaren aller tijden! Kijk de bijen special hier en zie wat ook jij kunt doen om het voor bijen een beetje beter te maken.

Geboren en getogen in Harderwijk is Ramon al sinds jonge leeftijd actief met eten. Alles wat met eten te maken heeft, heeft zijn aandacht. Van het verbouwen van groenten en weten hoe de zuivel industrie werkt tot aan zijn eigen bijenvolk. Van brood tot patisserie, kortom alles wat er gekookt kan worden, Ramon maakt het voor je klaar!

Veelzijdig als hij is, heeft Ramon drie kookboeken (mede) op zijn naam staan: Wie zoet is krijgt lekkers, een Sinterklaas kookboek en Het BinnensteBuiten-Kookboek, samen met de collega TV-Koks van dit programma. Begin 2019 kwam zijn derde boek Dips uit.

Neem contact met ons op als u Ramon wil boeken als gastspreker voor uw evenement, het geven van een kook-demonstratie of een kook-workshop.

Fotograaf: Han van Zadelhoff

Meer weten?

Neem contact op met Wendie Ockeloen

06-51170110

info@bukmanmanagement.nl

Back To Top