skip to Main Content

Ramon Brugman - foto: Han van ZadelhoffRamon Brugman (1976) is sinds 2015 wekelijks te zien als TV-Kok in het populaire televisieprogramma Binnenste Buiten van de KRO-NCRV.

De KRO-NCRV zegt over hem: “Ramon krijgt met zijn enthousiasme zelfs de meest verstokte kant- en klaarmaaltijd-eter nog aan het koken. Op een toegankelijke manier laat hij zien hoe je lekkere gerechten bereidt.”

Momenteel is Ramon Chef-Kok en Patissier bij Brasserie de Bank in Harderwijk. Een enthousiaste vakman, die graag experimenteert met eten en liever dingen zelf maakt dan dat hij een potje open trekt.

Geboren en getogen in Harderwijk is Ramon al sinds jonge leeftijd actief met eten. Alles wat met eten te maken heeft, heeft zijn aandacht. Van het verbouwen van groenten en weten hoe de zuivel industrie werkt tot aan zijn eigen bijenvolk. Van brood tot patisserie, kortom alles wat er gekookt kan worden, Ramon maakt het voor je klaar!

Veelzijdig als hij is, heeft Ramon twee kookboeken (mede) op zijn naam staan:

Wie zoet is krijgt lekkers, een Sinterklaas kookboek en Het BinnensteBuiten-Kookboek, samen met de collega TV-Koks van dit programma.

Neem contact met ons op als u Ramon wil boeken als gastspreker voor uw evenement, het geven van een kook-demonstratie of een kook-workshop.

Fotograaf: Han van Zadelhoff

Meer weten?

Neem contact op met Wendie Ockeloen

06-51170110

info@bukmanmanagement.nl

Back To Top