skip to Main Content
wetenschapper_techniek_inhuren_rolf_hut_bukman_management
Dr. Ir. Rolf Hut (1981) is als wetenschapper verbonden aan de TU Delft.
Hij maakt meetapparatuur van consumentenelektronica. Hij zoekt nieuwe inzichten in bestaande openbare databronnen en motiveert zijn studenten om te leren door te ontdekken, te bouwen en te doen. Als creatieve duizendpoot gebruikt hij zijn enorme energie ook om evenementen op te zetten. Daarnaast is hij onder meer een van de auteurs van de Volkskrant-rubriek ‘De maakbare wereld’, waarin elke week met huis-, tuin- en keukenspulletjes een apparaat wordt gebouwd dat het leven veraangenaamt.

Referenties
TEDxDelft
Rob Speekenbrink
“Rolf Hut heeft de zeldzame kwaliteit wetenschap op een aanstekelijke en begrijpelijke manier uit te leggen aan vrijwel elke doelgroep. Als uitleggen van wetenschap al niet genoeg is, kan Rolf daarnaast mensen infecteren met zijn enthousiasme en de kans is groot dat bezoekers zelf bijvoorbeeld een soldeerbout oppakken om een regenmeter in elkaar te knutselen.”

Boek
Rolfs maakbare wereld – Rolf Hut
Techniek maak je zelf
Maak je leven leuker, creatiever én makkelijker met de hulp van Rolf Hut. Rolf inspireert om met huis-, tuin- en keukenspullen handige snufjes in elkaar te zetten. Vergeet je altijd om de planten water te geven? Knutsel samen met hem een systeem om het automatisch te doen.

Wetenschap & Samenleving
Met de tips van Rolfs maakbare wereld ontdek je dat techniek eigenlijk best leuk is, voor iedereen. Dr. Ir. Rolf Hut is een boeiend publiek spreker over techniek en wetenschap en past daarom uitstekend bij het aanbod van wetenschappers in het bestand van Bukman Management. Als u Dr. Ir.  Rolf Hut als gastspreker / wetenschapper wil inhuren, dan kan dat via Bukman Management. Voor meer informatie belt u naar 06 – 5117 0110 of mailt u naar info@bukmanmanagement.nl

Meer weten?

Neem contact op met Wendie Ockeloen

06-51170110

info@bukmanmanagement.nl

Back To Top