Skip to content

Sander PaulusJournalist Sander Paulus (1976) is sinds 2015 een van de senior verslaggevers van RTL Nieuws. Hij is inmiddels sinds 2005 werkzaam als verslaggever bij verschillende programma’s onder de RTL Nieuws-vlag. Sander kan dagvoorzitter, moderator, interviewer en presentator zijn voor uw evenement. Hij schakelt snel, durft de juiste vragen te stellen, schat de situatie goed in en kan door zijn ervaring bij het Nieuws met iedereen omgaan, uit elke branche.

Sander werkt sinds 2000 in vaste dienst bij RTL Nieuws. Eerst als redacteur Buitenland, later als producer in New York, verslaggever bij RTL Z en Editie NL. In 2015 wordt hij verslaggever bij RTL Nieuws. Al snel wordt hij gevraagd Antoin Peters op te volgen als verslaggever Koninklijk Huis. In het spoor van koning Willem-Alexander en koningin Máxima doet hij verslag uit China, Frankrijk, Australië en Italië. Opvallend zijn de verhalen die een link hebben met de geschiedenis.

Sander studeerde aan de Academie voor Journalistiek in Tilburg en Internationale Betrekkingen aan de Universiteit van Amsterdam. Hij presenteerde een sportprogramma op Nieuwegein Radio en ging na zijn stage werken bij RTL Nieuws.

Sander begin 2018 zijn eerste documentaire, voor Videoland: De Laatste dagen van Aurelia Brouwers. Over een 29-jarige psychiatrische patiënt die euthanasie pleegt. Een documentaire die opgepikt werd door onder meer de BBC, The Guardian en The Sun in Groot-Brittannië. Ook was Sander te gast Bij RTL Late Night.

Meer weten?

Neem contact op met Wendie Ockeloen

06-51170110

[email protected]

Back To Top