skip to Main Content
toine_van_peperstraten_inhuren_bukman_managementToine van Peperstraten (1967) is sinds 2013 presentator bij Fox! en de abonneezender Fox Sports. Daarvoor was Toine twee decennia een van de vaste gezichten van NOS Studio Sport en de vaste presentator van de zondagse uitzending van NOS Langs de Lijn. Van Peperstraten, die van oorsprong bedrijfskundige is, heeft een brede maatschappelijke interesse. Hij verzorgt hierdoor op diverse vlakken dagvoorzitterschappen en leidt hij op een enthousiaste en innemende wijze discussies (met veel humor).

Sinds augustus 2015 is Toine ook aan de slag bij SBS. Daar presenteert hij de uitzendingen van het Champions League-voetbal.

Toine komt in 1993 bij ‘Studio Sport’ terecht als beeldbandredacteur. Al snel verschijnt hij voor de camera en groeit hij uit tot één van de populairste presentatoren. Sinds jaar en dag geniet hij bij het grote publiek een enorme bekendheid.

Naast sport, is ook muziek een grote passie van Toine. Hij is nog altijd regelmatig te horen op Radio 2 en in het verleden was hij ook actief op 3FM en Radio Veronica. Toine, die ook als schrijvend journalist actief is, is verder ambassadeur van de Special Olympics (deze Stichting zet zich in om sporten voor mensen met een verstandelijke handicap mede mogelijk te maken).

Meer weten?

Neem contact op met Wendie Ockeloen

06-51170110

info@bukmanmanagement.nl

Back To Top