Skip to content
Toine van Peperstraten is al bijna drie decennia een vast gezicht op de Nederlandse tv. Na 20 jaar Studio Sport verruilde hij in 2013 de NOS voor Fox Sports (later ESPN). Daarnaast presenteerde hij programma’s als Eeuwige Roem, De IJzersterkste, EenVandaag en de Champions League bij SBS6 en Veronica. Bij ESPN is Toine te zien als presentator rond de eredivisiewedstrijden en in het schakelprogramma Voetbal op Vrijdag.

Naast zijn tv-werk is Toine al jarenlang te horen op diverse radiozenders. Op NPO Radio 1 presenteerde hij NOS Langs de Lijn, Stax&Toine, met Dionne Stax en Blok&Toine met Mischa Blok. Ook was hij dj op NPO Radio 2, 3FM en Radio 10. Momenteel is hij veelvuldig te horen op Radio Veronica.

Onlangs was Toine een van de winnaars van het nieuwe RTL-programma ‘De Verraders’, waarin getrouwen drie verraders moeten ontmaskeren. Toine, van oorsprong bedrijfskundige, is al jarenlang ambassadeur van Fonds Gehandicaptensport, Special Olympics en de Eye Care Foundation.
Op innemende wijze en met veel humor brengt hij elk evenement tot een goed einde. Toine van Peperstraten heeft een brede maatschappelijke interesse. Hij verzorgt hierdoor op diverse vlakken dagvoorzitterschappen en leidt op een enthousiaste en innemende wijze discussies (met onverwacht veel humor).

Meer weten?

Neem contact op met Wendie Ockeloen

06-51170110

[email protected]

Back To Top