Skip to content

wilfred_de_bruijn_dagvoorzitter_inhuren_bukman_management

Wilfred de Bruijn (1974) groeide op in Alblasserwaard en studeerde kunstgeschiedenis in Leiden. Sinds 2003 woont hij in Parijs. Met zijn kennis van Frankrijk en de Franse cultuur is hij een veelgevraagd presentator en spreker.

Sinds 2003 is hij werkzaam als bibliothecaris van Fondation Custodia in Parijs, die de beroemde Frits Lugt-verzameling bezit. Ook in Frankrijk brengt Wilfreds nieuwsgierigheid en betrokkenheid hem in contact met de wereld van politiek.

Toen hij in 2013 na een mishandeling opeens wereldnieuws werd, raakte het grote publiek bijzonder onder de indruk van zijn welbespraaktheid en zijn kennis van Frankrijk. Ook zijn schepte en zelfrelativering bleven niet onopgemerkt.

Sindsdien is hij regelmatig te zien bij de DWDD en deed hij mee aan verschillende tv-programma’s en documentaires. In 2015 vroeg de VPRO hem de serie ‘Op Zoek naar Frankrijk’ te presenteren. Wilfred neemt hierin de Nederlandse kijker mee naar het echte Frankrijk.

In 2016 leverde De Bruijn bijdragen voor ‘Met het Oog op Morgen’. In april deed hij verslag van de ‘Nuit debout-protesten’ in Parijs en tijdens het Europees kampioenschap voetbal 2016 gaf hij achtergrondinformatie over Parijs.

Op 26 september 2016 tekende Wilfred bij Meulenhoff voor een nieuw boek! Dit zal gaan over zijn Franse én Nederlandse avonturen.

ctsuo1lwcaathmw

 

 

 

 

 

 

Het spreekt vanzelf dat wij van Bukman Management erg ingenomen zijn met de beschikbaarheid van Wilfred voor ons team. Voor het inhuren van Wilfred de Bruijn als gastspreker of als dagvoorzitter kunt u mailen naar [email protected] of bellen naar 06-5117 0110.

Foto: Merlijn Doomernik

 

 

Meer weten?

Neem contact op met Wendie Ockeloen

06-51170110

[email protected]

Back To Top