skip to Main Content

Sharon de Miranda wordt chef-kok bij Food Forum

Sharon de Miranda, bekend van het tv-programma BinnensteBuiten, wordt de chef-kok bij het Food Forum, het paviljoen van provincie Flevoland op Floriade Expo 2022. Ze gaat daar per 1 november 2020 aan de slag om helemaal klaar te zijn als het Food Forum begin 2021 open zal gaan. Het Food Forum wordt een ontmoetingsplek voor iedereen die zich bezighoudt met innovaties op het gebied van voedsel en daar komt de expertise van Sharon de Miranda goed van pas, ze is immers helemaal thuis in gezond en duurzaam eten.

Gezond eten

Dit zegt Sharon de Miranda er zelf over:

“Voor Food Forum ga ik het liefst binnen een straal van 30 kilometer op zoek naar mooie en duurzame producten. De kaart zal seizoensgebonden zijn. Als Flevolandse is mijn kookstijl multicultureel, net als ik. Met het combineren van Hollands, Surinaams, Indisch, Caribisch wil ik laten zien dat gezond eten lekker en smaakvol is.”

En uiteraard is provincie gedeputeerde Jan-Nico Appelman ook tevreden: “Een chef-kok die alle bezoekers zal inspireren met smaakvolle en verrassende menu’s. Het wordt the place to be om het beste van Flevoland te proeven! Ik ben blij met de komst van Sharon.” zo laat hij desgevraagd weten.

Uiteraard zal het Food Forum veel van haar tijd opslokken, maar Sharon de Miranda is natuurlijk altijd te boeken voor speciale evenementen waar goed, gezond en duurzaam eten gevraagd wordt. Neem hiervoor contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Sharon De Miranda

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top