Skip to content
  • Bukman Management ondersteunt en faciliteert presentatoren uit de informatieve sector bij het delen van hun kennis en kunde met andere personen en bedrijfsorganisaties.
  • Samen met de presentatoren staat Bukman Management voor kracht en kwaliteit van de dienstverlening en een passende uitstraling van uw evenement

John Bukman is ruim 25 jaar geleden begonnen als vertegenwoordiger van en bemiddelaar voor presentatoren uit de radio– en televisiewereld, onder John Bukman Management. Wendie Ockeloen was van 2004 tot 2014 hoofd commerciële zaken en boeker bij John Bukman Management. Na 10 jaar kwam de gelegenheid voorbij om het bedrijf over te nemen, en sinds 7 januari 2014 is zij eigenaar van Bukman Management.

Met persoonlijke aandacht voor de klanten en de presentatoren, hun loyaliteit en mijn opgebouwde kennis van zaken, ben ik de trotse bezitter van een fantastisch bedrijf dat (in)leiders, TV en radioprofessionals koppelt aan klanten die op zoek zijn naar inspiratie, motivatie, kennis en inzicht”

De trots van Bukman Management is vooral de onbetwiste reputatie van degelijkheid, kwaliteit en betrouwbaarheid, bij zowel de klanten als de presentatoren. Wij zijn goed bekend met de gevoeligheden in dit werkveld en zijn daarom discreet als het moet en open als het mag. Ons bedrijf onderhoudt rechtstreeks contact met de presentatoren. Bovendien beschikken wij over een uitgebreid en relevant netwerk.

Naast de boeking van presentatoren kunt u bij Bukman Management ook terecht voor een agentschap, voor maatwerk en voor creatieve concepten.

Uw seminar of webinar, uw congres of uw hybride event, uw digitale livestream sessie, uw online masterclass of uw online muzikale pubquiz, wij regelen de beste presentator voor u!

Back To Top