skip to Main Content
  • Bukman Management ondersteunt en faciliteert de bereidheid van presentatoren uit de informatieve sector bij het delen van hun kennis en kunde met andere personen en bedrijfsorganisaties.
  • Samen met de presentatoren staat Bukman Management voor kracht en kwaliteit van de dienstverlening en een passende uitstraling van uw evenement

John Bukman Management is ruim 25 jaar geleden begonnen als vertegenwoordiger van en bemiddelaar voor presentatoren uit de radio –en televisiewereld. Wendie Ockeloen is ruim 10 jaar in dienst geweest bij dit bedrijf en sinds begin 2014 verantwoordelijk voor de voortzetting en de algemene leiding.

Met persoonlijke aandacht voor de klanten en de presentatoren, hun loyaliteit en mijn opgebouwde kennis van zaken, ben ik de trotse bezitter van een fantastisch bedrijf dat (in)leiders, TV en radioprofessionals koppelt aan klanten die op zoek zijn naar inspiratie, motivatie, kennis en inzicht”

De trots van Bukman Management is vooral de onbetwiste reputatie van degelijkheid, kwaliteit en betrouwbaarheid, bij zowel de klanten als de presentatoren.  Wij zijn goed bekend met de gevoeligheden in dit werkveld en zijn mede daarom discreet als het moet en open als het mag. Ons bedrijf onderhoudt als één van de weinige aanbieders rechtstreeks contact met de presentatoren. Bovendien beschikken wij over een uitgebreid en relevant netwerk.

Naast de boeking van presentatoren kunt u bij Bukman Management ook terecht voor maatwerk en creatieve concepten.

Uw seminar, congres of ander evenement
Op uw verzoek of met uw toestemming plaatst Bukman Management graag een vooraankondiging of andere relevante informatie over uw bijeenkomst op onze website.

MVO
Bukman Management schenkt jaarlijks 10% van haar netto winst aan goede doelen.

Back To Top