skip to Main Content
menno_bentveld_inhuren_bukman_managementMenno Bentveld is een van de presentatoren van ‘Vroege Vogels’, het gerenommeerde natuur- en milieuprogramma van de Vara. Menno is reeds vele jaren debatleider in het programma ‘Op Weg naar het Lagerhuis’ en -voorheen- ‘Het Jongerenlagerhuis’.

Vroege Vogels is iedere zondagochtend te beluisteren en is het best scorende programma op NPO radio 1. Het programma kent ook een televisieversie: ‘Vroege Vogels TV’, dat hij mede regisseert. Daarnaast is hij de bedenker en presentator van de documentaire-serie “De Muur” die in het najaar van 2014 werd uitgezonden en waarmee hij tijdens het Tv-Beelden Gala een Tv-beeld won in de categorie documentaires. In het najaar van 2016 volgt er een nieuwe serie van De Muur waarin Menno wereldwijd muren bezoekt die volken van elkaar scheiden en waar hij de impact bestudeert op de mensen die er wonen.

Voor de Vara presenteerde Menno Bentveld jarenlang de openingsavond van het ‘Amnesty International Film Festival in Den Haag’.

Hij was tien jaar lang een van de gezichten van Vara’s sportieve – met een Academy Award onderscheiden – ‘Jules Unlimited’ over techniek, sport en avontuur.

Hij maakte de bekroonde wetenschapsprogramma’s ‘De Ontdekking’ en ‘Nieuwslicht’ waarin hij uitdrukking gaf aan zijn liefde voor wetenschap en techniek en het populariseren ervan. Menno heeft expertise op het gebied van duurzaamheid, natuurbehoud en de rol van wetenschap en techniek in ons dagelijks leven.

Menno studeerde Algemene Letteren en Theaterwetenschap aan de Universiteit Utrecht.

Meer weten?

Neem contact op met Wendie Ockeloen

06-51170110

info@bukmanmanagement.nl

Back To Top