skip to Main Content

Een voorproefje met Klaas Drupsteen!

Presentator,interviewer en vinoloog Klaas Drupsteen combineert verhalen en karakters van mensen met wijn. Bij elke gelegenheid en voor ieder gezelschap kan hij een programma samenstellen waarbij de gespreksthema’s versterkt worden door bijpassende wijnen en de verhalen daarover.
Of u nu een nieuwe leider presenteert, een maatschappelijk thema bespreekt, een verandering doorvoert of gewoon een leuke dag organiseert.

Inhoudelijke gesprekken over bijvoorbeeld drijfveren, welzijn, leiderschap, ontwikkelingen en toekomstverwachtingen worden afgesloten met het proeven van een glas toepasselijke wijn.

Omdat het bij het bespreken van wat meer zakelijke thema’s misschien beter is om niet tussentijds te drinken en te verpozen, maar achteraf.  Een informatieve opiniërende  bijeenkomst wordt door de combinatie met een proeverij losser, aantrekkelijker en interactiever. In deze setting is het mogelijk lastige, gevoelige en misschien controversiële onderwerpen bespreekbaar en toegankelijk te maken. Ook leent de combinatie van wijnproeverij en gesprekken zich voor een iets persoonlijker benadering.

Daarnaast heeft Klaas Drupsteen een methode ontwikkeld waardoor hij een wijn kan uitzoeken bij het karakter van een persoon of bij een gebouw,bedrijf, gezelschap,club en dergelijke. Hij kijk naar kenmerkende eigenschappen en zoekt daar de wijn equivalenten bij. Als de wijn gekozen is,maakt hij er een beschrijving van die eigenlijk over de persoon gaat.
Het aanbieden, presenteren en proeven van de wijn kan iemand inzicht geven in zijn of haar karakter en drijfveren en tevens kan een mooie climax zijn op een bijeenkomst.
De persoon ontvangt een prachtcadeau en wordt in het zonnetje gezet.
Klaas Drupsteen weet mensen op hun gemakt te stellen en creëert daarmee een sfeer waarin bijna alles gevraagd en gezegd kan worden. Hij heeft een snelle, flexibele,maar ook kritische geest en oprechte interesse. Door zijn openheid weet hij anderen te openen. Drupsteen maakt zware onderwerpen luchtige door een toegankelijke interviewstijl zonder dat dit tot oppervlakkigheid leidt.

Voor nadere informatie over de logistiek, uw specifieke wensen en de hoogte van uw investering, kunt u contact opnemen met Wendie Ockeloen van Bukman Management. Zij werkt hiervoor samen met Karen Bergisch van Sjein. Naast creatieve concepten ontwikkelt Sjein ook management opleidingen.

Een Voorproefje Met Klaas Drupsteen!
Back To Top