Skip to content

Naast het boeken van een presentator als dagvoorzitter, discussieleider, interviewer of als gastspreker, biedt Bukman Management ook andere diensten aan.

Deze diensten, ons maatwerkaanbod, zijn unieke en creatieve concepten die komen uit het hart van de presentator. Een aanbod dat de presentator vanuit zijn of haar ervaring, met veel liefde en passie bedenkt en uitvoert.

Aangezien onze samenwerking met veel presentatoren zeer persoonlijk en hecht is, weten we heel goed wie een mooi, creatief en op maat gemaakt concept in huis heeft en voor welk evenement het passend is. De invulling en de vormgeving van dit additioneel aanbod bieden we graag aan.

We zien een toenemende vraag naar dit aanbod, omdat mede hierdoor een nauwe samenwerking ontstaat tussen de klant en de presentator enerzijds en het een grotere betrokkenheid oplevert tussen de presentator en het evenement anderzijds. Dit alles resulteert in een uitstekend product en uitermate tevreden klanten.

Huiskamerdebat van en met Wouke van Scherrenburg.

Een instelling of organisatie wil graag weten wat de klanten van hen verlangen. Waar maken ze zich bijvoorbeeld zorgen over. Actuele vragen van klanten zijn de hoogte van de zorgpremie, kunnen mijn energiekosten omlaag? De ouderenzorg en kwesties met betrekking tot de waarde mijn huis. Kortom, een scala aan zorgvragen waar een bedrijf kennis van wil dragen om haar dienstverlening daarop af te stemmen.

Wouke van Scherrenburg voert over deze en andere onderwerpen gesprekken bij de klanten thuis (meerdere klanten op een door de opdrachtgever aangegeven adres) in aanwezigheid van de opdrachtgever. Van die gesprekken worden opnamen en/of een verslag gemaakt.  Een nieuwe vorm van dienstverlening toegespitst op persoonlijke benadering anno 2014, om de dienstverlener/ klantrelatie te optimaliseren.

De theatertour Frénk droomt hardop met… is een reizend podium voor diepte-interviews, muziek en gedachtewisseling met het publiek. Bezinning en entertainment gaan hand in hand.

Frénk van der Linden ontvangt bij elke editie een prominente gast uit de wondere wereld van kunst, cultuur, media, sport, amusement en politiek. Wat in het theater kan, kan ook bij een de opdrachtgever in huis. Een mooi concept om Frenk hardop te laten dromen met de CEO van het bedrijf.

Gastsprekerschap van Teun van de Keuken over Tony Chocolony. Want, zoals hij zich afvraagt: wie is er verantwoordelijk voor de grote ongelijkheid in de wereld en wat heeft dat te maken met chocolade en cacao? Een verhaal met beeld over een aanklacht tegen zichzelf  en hoe het nu gaat met de slaafvrije reep.

Wijnworkshop door Astrid Joosten en Therese Boer. Door wie Astrid gefascineerd raakte voor de perfecte wijn/spijscombinatie. Uiteindelijk volgde zij zelf de vinologenopleiding voor professionals en verzorgen ze nu samen een zeer boeiende wijnworkshop.

Klaas Drupsteen zoekt als vinoloog en presentator naar de mogelijkheden om de wereld van wijn te combineren met een goed gesprek of een interview.

Vermist en Het Mooiste Meisje van de klas presentator Jaap Jongbloed geeft een Vermist/Misdaad spreekbeurt. Het is een voordracht van drie kwartier over de wereld van Misdaad en Vermissing op televisie. Hij geeft een uniek kijkje achter de schermen.

Een Lezing verzorgt door schaker, schrijver en presentator Hans Bohm. Hij weet als geen ander te vertellen over de schaaksport in relatie tot computers, wereldkampioenen, vrouwen, boeken, leeftijd, kunst, sponsoring en reclame. Een lezing ook voor niet schakers.

Vrijblijvend advies: bel 06-51170110 of mail naar [email protected]

Back To Top