Skip to content

Het succes van uw evenement staat of valt met de keuze van de presentator.

Een goede presentatie door de juiste presentator is een voorwaarde voor het succes van uw evenement.

Zoekt u voor uw evenement een onderhoudende presentator, een entertainer, of iemand die een meer prikkelende of provocerende aanpak voorstaat? Dit zijn vragen die van belang zijn voor het maken van een goede keuze. Ook is het van belang dat u de presentator tijdig betrekt bij de ontwikkeling van uw activiteit.

Onze adviesfunctie

Bukman Management denkt graag mee over de invulling van uw evenement en de keuze voor de juiste presentator.

Al sinds de jaren negentig vertegenwoordigt Bukman Management televisie- en radiopresentatoren, vooral uit de informatieve sector. Deze presentatoren genieten landelijke bekendheid, hebben ruime televisie-ervaring, zijn door de wol geverfd en blinken onder andere uit in het leiden van paneldiscussies of het voorzitten van conferenties, zowel live als online.
Lees meer over onze creatieve concepten en maatwerk aanbod 

Televisie- en radiopresentatoren

Bukman Management beperkt zich heel bewust tot het segment van de televisie- en radiopresentatoren. In dit segment weten wij de weg, zijn we uniek en voelen wij ons thuis. Met alle persoonlijkheden op deze site hebben wij rechtstreeks contact. In voorkomende gevallen bemiddelen we ook voor andere aanbieders.

Niet op de site?

Heeft u een specifieke presentator op het oog en treft u deze niet aan op onze site? Bel ons dan! Niet alle presentatoren die wij vertegenwoordigen mogen vermeld worden op de site. Dat heeft te maken met restricties van sommige omroepen en die respecteren wij uiteraard.

Voordelen Bukman Management

  • Betrouwbaarheid en uitstekende service
  • Rechtstreeks contact met presentatoren
  • Jaren lange ervaring
  • Wij en onze presentatoren denken mee
  • Discreet waar het moet en open waar nodig
  • Maatwerk en creatieve concepten

Informatie

Voor nadere informatie en advies kunt u contact opnemen met Wendie Ockeloen op 06-51170110. U kunt uiteraard ook een e-mail sturen naar [email protected]. Wij adviseren u graag.

Back To Top