skip to Main Content

Het succes van uw evenement staat of valt met de keuze van de presentator.

Een goede presentatie door de juiste presentator is voorwaarde voor het succes van uw evenement.

Zoekt u voor uw evenement een onderhoudende presentator,  een entertainer, of iemand die een meer prikkelende of provocerende aanpak voorstaat? Vragen die van belang zijn voor het maken van goede keuze. Niet onbelangrijk is overigens de vraag of u uw presentator tijdig kunt betrekken bij de ontwikkeling van uw activiteit.

Onze adviesfunctie

Bukman Management adviseert u graag en vrijblijvend over uw keuze.

Al meer dan 25 jaar vertegenwoordigt Bukman Management televisie en radiopresentatoren, vooral uit de informatieve sector. Deze presentatoren genieten landelijke bekendheid, hebben ruime televisie-ervaring, zijn door de wol geverfd en blinken ook uit bij het leiden van paneldiscussies en het voorzitten van conferenties e.d.
Lees meer over onze creatieve concepten en maatwerk aanbod 

Televisie en radiopresentatoren

Bukman Management beperkt zich heel bewust tot het segment van de televisie -en radio- presentatoren.  Daarin weten wij de weg, zijn we uniek en bovendien voelen ons in thuis. Met alle persoonlijkheden op deze site hebben wij rechtstreeks contact en bemiddelen daarom in voorkomende gevallen ook voor andere aanbieders.

Niet op de site?

Heeft u specifieke presentator op het oog en treft u deze niet aan op onze site? Geen nood, belt u ons gerust. Niet alle presentatoren die wij vertegenwoordigen mogen vermeld worden op de site. Dat heeft te maken met restricties van sommige omroepen en die respecteren wij uiteraard.

Voordelen Bukman Management

  • Betrouwbaarheid en uitstekende service
  • Rechtstreeks contact met presentatoren
  • 25 jaar ervaring in dit werk
  • Wij en onze presentatoren denken mee
  • Discreet waar ’t moet en open waar nodig
  • Uitstekende feedback van onze opdrachtgevers
  • Maatwerk en creatieve concepten
  • U bepaalt wat wij delen op onze site

Informatie

Voor nadere informatie over de mogelijkheden en ons aanbod kunt u contact opnemen met Wendie Ockeloen op het telefoonnummer: 06-51170110. U kunt uiteraard ook een mail sturen naar info@bukmanmanagement.nl. Wij adviseren u graag.

Back To Top