skip to Main Content

Marianne Zwagerman te gast in de Wandeling

Schrijfster en columniste Marianne Zwagerman is te gast in de Wandeling (13 februari, 18.10 uur, NPO 2). Zwagerman groeit op in een ondernemersgezin met drie broers. Ze woont vroeg samen, maakt snel carrière, wordt de eerste Topvrouw bij Telegraaf Media Groep en medeoprichter van Powned.

Op een dag komt er een wreed en definitief einde aan haar succesvolle leven. Ze was in één klap alles kwijt: van een arts kreeg ik de diagnose ‘ziekte van Ménière’ te horen, daarna werd ik afgedankt op mijn werk en toen ik thuis kwam en vertelde wat me was overkomen, zei mijn man dat hij ook nog iets had: ‘Hij ging bij me weg’.”
Ze gaat in revalidatie en komt erachter dat ze al een tijd lang ongelukkig was. Ze besluit uiteindelijk het roer om te gooien. Niet alleen innerlijk, maar ook uiterlijk ondergaat ze een metamorfose. In haar columns en op Twitter laat ze zich regelmatig onverschrokken uit over onderwerpen die haar na aan het hart liggen. “Ik ben op mijn 39ste met pensioen gegaan, maar ik bepaal nu wel zelf hoe ik leef en doe wat ik altijd al wilde doen: schrijven”. In april verschijnt het derde boek van Marianne Zwagerman, ‘Kluitjesvolk’.

Marianne_Zwagerman_nieuws_bukman_management2

Marianne Zwagerman Te Gast In De Wandeling
Back To Top